Sztárok

Nótár Mary és Fekete László A Nagy Duett furcsa párja – fotó

Minden szempontból Nótár Mary és Fekete László A Nagy Duett harmadik szériájának furcsa párja, ám az énekesnő az első döbbenet után már bizakodik.

Nemcsak külsőségekben, hanem hangszínben is igencsak eltér egymástól Nótár Mary és Fekete LaciA Sztárban sztár című műsorral országos ismertséget szerzett mulatós énekesnő kissé megijedt, amikor megtudta, kiből kell majd énekest faragnia, ám az első találkozás után megnyugodott valamelyest. “Egy étteremben találkoztunk először, viccesen néztünk ki egymás mellett. Nyilván szembetűnő volt a különbség közöttünk, mind méretben, mind hangilag” – mesélte a Nők Lapja Cafénak a 155 centiméter magas Mary, akinek az öblös hangú, 192 centi magas erőembert szánja duettpartnerül a TV2 A Nagy Duett című műsor harmadik évadában.

Fekete László egy népdallal indított

“Féltem attól, hogy nem lesz egyszerű dolgom Lacival, de elárulta, hogy nyolc évig dobolt. Ekkor megnyugodtam, hisz van ritmusérzéke, ráadásul elénekelt nekem egy népdalt is. Meg kell gyúrni a hangját, és biztos a siker” – mondta nevetve az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a színpadon is bízik Laci mozgásában. “Néhány napig nem tudunk gyakorolni, mert Lacinak el kellett utaznia Afrikába egy erőversenyre. Már nagyon várom, hogy visszatérjen, akkor a színpadi mozgást is tudjuk gyakorolni. Laci 167 kiló, de a testsúlyához képest meglepően könnyen mozog, remélem, ez a színpadon is így lesz” – folytatta bizakodva Nótár Mary.

Nótár Mary és Fekete Laci A Nagy Duett furcsa párja - fotó
Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top