Sztárok

Rajongói felháborodtak Beyoncé előadásán – videó

Beyoncé és férje közös produkcióval készültek a 56. Grammy-díjátadóra, ám az erotikától túlfűtött előadás kiverte a biztosítékot a rajongóinál.
A(z) “Szerinted hibázott Beyoncé a túl szexisre sikeredett nyitó produkcióval?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, semmi kivetnivaló nem volt az előadásában.

„Ez most komoly? Este nyolc óra van. Ez az előadás egyáltalán nem volt gyerekbarát. Még szerencse, hogy az enyéim már lefeküdtek.”Grammy-díjátadó. Beyoncé… A gyerekekre nem gondoltok?”Este nyolckor a zeneimádó gyerekeimmel ültem le megnézni a Grammy-díjátadót Beyoncé produkciója miatt, ám a falatnyi ruhája egyáltalán nem volt gyerekeknek való. Milyen anya az ilyen?” – ilyen és ehhez hasonló felháborodott hozzászólások lepték el a Grammy-díjátadó Twitter-oldalát itthoni idő szerint hétfő hajnalban. A Daily Mail cikke szerint a szülők felháborodását az egygyermekes énekesnő nyitó előadása okozta, aki egy tangás bodyban rázta formás hátsóját, majd férjéhez dörgölőzve énekelt. A legtöbb hozzászóló azt sérelmezte, hogy mindezt olyan időpontban tette, amikor még kiskorú gyermekek is nézték a tévét, és ez tiszteletlenség velük szemben, és teljesen elfogadhatatlan egy anyától, akinek kislánya épphogy betöltötte a második életévét.

Az énekesnőnek az elmúlt időszakban többször is meggyűlt a baja a közvéleménnyel: néhány héttel ezelőtt a Challenger űrrepülőgép tragédiájában elhunyt pilóták hozzátartozói szólaltak fel Beyoncé ellen, aki új dalában felhasználta a katasztrófa során készült hangfelvételeket, ezzel viszont szerintük megsértette a tragikus körülmények között elhunyt pilóták emlékét. 

Szerinted jogos volt a szülők felháborodása? A videót megnézve te is eldöntheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top