Sztárok

Lehet még fokozni? Elképesztő okosságok a VV6 új szereplőjétől

Csillogós magassarkúban, talpig rózsaszínben – bocsánat, pinkben – tipegett le a lépcsőn a VV6 legújabb beköltözője. Zsófi első látásra egy igazi naiva, akinek még tündérpálcája is van. Vele együtt egy új fiú, Krisztián is beköltözött a villába, ám az ő aurája eltörpült Zsófié mellett.

Zsófi a Való Világ 6 legújabb lakója, aki a leszbishow ellenére kiesett Alexa helyére érkezett. Bár stílusosabb érkezés lett volna, ha tündérszárnyain száll alá a magasból, hisz az új beköltöző egy igazi tündér. Nem, nem túlzunk, van neki igazi tündérpálcája is, amit nem fél használni. „Amilyen vagyok, olyan leszek” – kezdte a bemutatkozást a habos-babos tündérlány. Bár ettől nem lettünk okosabbak, ám Zsófi gyorsan folytatta is mondókáját. „Teljesen pozitív, békés, szeretetre méltó próbálok lenni a többiekkel” – magyarázta tágra nyílt szemekkel a villa naivája, aki ha kell, rózsaszín pink pálcáját is beveti, hogy rendre bírja a társaságot. Mi ezúton kívánunk neki rengeteg erőt és kitartást, ugyanis elnézve a már bent lévőket, nem szeretnék, ha negatív energiáikkal megfeketítenék pozitív színekben pompázó auráját, és a végén még pálcát törnének a feje fölött…

VV6: Rózsaszín jótündér a Való Világ új lakója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top