Sztárok

Ez lett a neve II. Erzsébet dédunokájának

A Buckingham-palota pár perccel ezelőtt jelentette be II. Erzsébet királynő múlt héten született dédunokájának a nevét.

Ez lett a neve II. Erzsébet dédunokájánakII. Erzsébet unokája, Zara Phillips január 17-én hozta világra első gyermekét, de a királyi hagyományoknak megfelelően egy hetet vártak a baba nevének bejelentésével. A palota ma kiadott közleménye szerint a kislány a Mia Grace keresztneveket kapta.

A bejelentés meglepetést okozott, hiszen sem a királyi családba beleszületettek, sem a beházasodottak között nem található sem Mia, sem Grace nevű. Sőt az európai arisztokráciában is ritkaságszámba mennek ezek a nevek, egyedüli kivétel Grace monacói hercegnő volt. A pici Mia Grace Tindall a 16. a trónutódlási rendben, mégsem illeti meg az őkirályi felsége megszólítás, sem a hercegnői rang, mivel édesapja, Mike Tindall nem visel semmilyen rangot.

Zara testvére, Peter Phillips is ritka, a királyi családban soha nem használt neveket adott a gyermekeinek: nagyobbik lánya a Savannah, a kisebbik az Isla névre hallgat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top