Sztárok

Győrfi Pál lubickol az apaságban

Győrfi Pál legkisebb fiával, Ádámmal érkezett a Mogyoró-meló című animációs mesefilm premierjére, ahol többek között arról is mesélt, milyen az élet három pici gyerekkel.

Győrfi Pál lubickol az apaságban„Három lányt hagytunk otthon, a feleségemet, Adrit, Alizt, aki kétéves, és Lillát, aki négy hónapos. A negyedik gyermekemet, Dánielt is megpróbáltuk elcsalni, hogy egy igazi fiús program legyen, de ő már nem volt annyira lelkes, azt mondta, ő a mókusok helyett már más dimenzióban mozog” – kezdte az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki azt is elárulta, hogy Aliz és Ádám hogyan fogadták a legkisebb tesó érkezését. „Lilla most éppen beteg, sajnos elkapta Áditól a megfázást, úgyhogy nem aludtunk túl sokat éjszaka. Összességében azt lehet mondani, hogy nehéz időszak ez a három pici gyerekkel, de mindenkinek, aki fél a nagy családtól, csak azt tudom tanácsolni, hogy ne tegye. A kisebbek egyáltalán nem voltak féltékenyek, mindannyian imádják a kishúgukat” – tette hozzá Győrfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top