Sztárok

Kislányt vár Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó

Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok már az ötödik hónapban jár, születendő babája nevét is elárulta a Reflektorban.

Kislányt vár Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozóKovács Katinak tavaly szeptemberben volt az eljegyzése, tavasszal pedig megszületik első gyermeke. A háromszoros olimpiai bajnok sportolónő nem titkolja, sokáig tartott a családalapítástól, ennek ellenére nagy örömmel fogadta, amikor kiderült, hogy babát vár. „Kislányunk lesz, és Lucának fogják hívni… október 1-jén tudatosult bennünk, hogy áldott állapotban vagyok, azóta minden megváltozott, sőt egyre inkább változik körülöttem és bennem is. Én nagyon örültem neki, ez az életemben egy olyan boldogság, amit tényleg nehéz szavakban elmondani” – mondta a Reflektornak az olimpikon, aki azt is elmesélte, hogy a várandósság első hetei megviselték, de már jól érzi magát, és természetesen az uszodát sem hanyagolja, mindennap eljár edzeni.

Friss hír, hogy az American Idol egykori győztese, Kelly Clarkson ugyancsak kislányt vár férjével, ezt hétfőn jelentette be rajongóinak Twitter oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top