Sztárok

Sötét titkok derültek ki VV Aurelióról

Aureliónak korábban már meggyűlt a baja a törvénnyel.

Rendőrségi fogdában is ült már a Való Világ 6. szériájának játékosa, aki ott, elzárva döbbent rá, hogy nehezen viseli a bezártságot. Mindennek ellenére mégis jelentkezett a Való Világba – írja a Blikk. „Egyik este elmentem az akkori barátnőm munkahelyére, mert éreztem, hogy valami nincs rendben köztünk. Igazam is volt, mert az egyik kollégája le sem szállt róla, én meg ezt nem hagytam szó nélkül. Szó szót követett, majd pillanatok alatt előkerült egy vipera a srác zsebéből, én meg nem hagytam magam, kicsavartam a kezéből, és fölé kerekedtem” – mondta Aurelio, akit végül garázdaság gyanúja miatt tartóztattak le a rendőrök.

Csak néhány órát töltött a fogdában, de ezalatt teljesen megtört, elmondása szerint sírógörcsöt kapott, és hisztizett. „Lehet, hogy nem nézik ki belőlem, de iszonyatosan érzékeny gyerek vagyok. Ha ilyen helyzetbe kerülök, simán elsírom magam… Ököllel ütöttem az ajtót, kétségbe voltam esve, azt hiszem, akkor jöttem rá, hogy soha nem szeretnék börtönbe kerülni” – mondta Aurelio, akit végül felmentett a bíróság a vád alól.

Itt megnézheted a Való Világ 6. eddigi szereplőiről készült galériánkat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top