Sztárok

Kivel kavar Sean Penn? Madonna vagy Charlize Theron a befutó?

Idén lesz 25 éve, hogy Madonna és Sean Penn elváltak, de az utóbbi időben lehetségesnek tűnt, hogy az egykori házasok ismét megpróbálják együtt. Persze, az újrakezdésnek nem tesz jót, hogy a színész nyaralni jár más nőkkel is.

Hol is kezdjük?

Sokan már elképzelték, milyen szép lesz Madonna és Sean Penn újrakezdése, az ismerősök lelkendezve nyilatkozgattak itt-ott, különböző cikkek jelentek meg, hogy milyen esélyeik lennének együtt. Nem beszélve arról, hogy Madonna gyerekei is imádják az anyjuk exférjét, Rocco közös képeket tett fel, ahogyan Haitin kocsikázott Penn-nel. Madonna pedig nemcsak nyilvános eseményeken mutatkozott együtt a volt férjével, hanem kölcsönös támogatásukról is biztosították a másikat: Penn Madonna kisfilmjének bemutatójára ment el, az énekesnő pedig Haitira utazott a férfival, hogy ezzel is segítse a jótékonysági gyűjtést. Amikor Madonna december elején bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata a nála jóval fiatalabb táncossal, Brahim Zaibattal, akkor már senki sem csodálkozott. Viszont, ami újévkor történt, arra senki nem számított…

Megnézem
Összes kép (1)

Sean Penn az év végét Hawaii-n töltötte, a tengerparti házában, ahonnan csak szörfözni ment le a partra. Nem messze tőle pedig lefotózták Charlize Theront, aki a tengerparton sétálgatott, láthatóan egyedül, a kisfia nélkül töltötte az év végét. Ez feltűnt a fotósoknak is, de a két sztár semmi jelét nem adta, hogy együtt lennének. Mígnem január másodikán együtt érkeztek meg a Los Angeles-i reptérre, és mint kiderült, a gépen is egymás mellett ültek.

Ki, kivel, mikor… Mi van?

Mindez így együtt azt jelenti, hogy Sean Penn-nek tényleg viszonya van Charlize Theronnal? Vagy a véletlenek sorozata, mivel Hawaii nagyon népszerű volt idén a sztárok körében? Hát, mindenesetre a két színész nem szándékozott egyelőre felvállalni a kapcsolatukat, mindketten csak jó barátnak mondják a másikat, éppen úgy, ahogyan a korábbi pletykák során. Abból volt éppen elég. 2010-ben lehetett először arról hallani, hogy Theron és Penn viszonyt folytat, de akkor a színész határozottan tagadta ezt, közölte, hogy ő csak vigaszt nyújt egy barátjának, aki a válása miatt nehéz helyzetben van. Mielőtt azonban teljesen elültek volna a pletykák, egy évvel később megint ez volt a téma, és legutóbb, amikor egy hónapja együtt mentek Seth MacFarlane ünnepi partijára.

Ezt mind egybevéve már kevéssé hihető, hogy Penn és Theron csupán barátok. De ugyanilyen tény, hogy az utóbbi időben a színész Madonnával is rengeteg időt töltött.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top