Sztárok

Ők költöznek be vasárnap a Való Világ villába – fotók

Kik és mikor költöznek be az új villába? Mi lesz a műsor menete? Vasárnap újra indul a Való Világ, írjuk a részleteket.

A Való Világ hatodik szériája számtalan újdonságot és meglepetést tartogat. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy már az első adás alkalmával, azaz január 12-én, 19:00-kor beköltözik az első hat lakó.

A Való Világ történetében először az első lakók beköltözésével nyit az RTLII-n jelentkező valóságshow hatodik szériája. A villa első lakói ugyanis rögtön, már az első adásban birtokba veszik új „otthonukat”.

Vasárnap három lány és három fiú lépi át a villa kapuját, és kezdi el mindennapjait a villa falain belül. Alexa (21), Aurelio (22), Charlotte (26), Simon (26), Zsolt (21) és Iza (20) az a hat fiatal, akiknek beköltözését láthatjuk.

Újítás a Való Világ életében, hogy mostantól ingyen lehet majd szavazni, egy telefonos applikáció segítségével. De mindenki csak egyszer szavazhat, és a szavazatot vissza is lehet vonni. Így az RTLII szerint tiszta játékra számíthatunk, hiszen nem érkezhet egyetlen telefonról több száz szavazat ugyanarra az emberre. Mindössze a telefonszámunkat kell majd regisztrálni az alkalmazás segítségével. A Való Világ applikáción a játékosokat is jobban megismerhetjük, hiszen mindenkinek saját adatlapja lesz.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top