nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A 32 éves Katalin hercegné 32 arca – galéria

A 32 éves Katalin hercegné 32 arca – galéria

Az anya, a feleség, a sportoló, a divatikon, a meny... ilyen a 32 éves Katalin hercegné.
Balázs Enikő
Balázs Enikő
f Ajánlom
32 Fotó megtekintése

A 32 éves Katalin hercegné 32 arca

Testvérével, Pippával, 1990-ben lépett be a Brownies névre hallgató cserkészcsapatba. Társaikkal rengeteget kirándultak, sportoltak, és hogy minél több jelvényt gyűjtsenek, megtanultak varrni, és szívesen besegítettek más családoknál a házimunkába.
Még több +
Katalin családja apai ágról a nyugat-yorkshire-i Leedsből származik. A család generációk óta kereskedelmi tevékenységekben és önkormányzati munkákban vett részt Leedsben. Katalin anyai ágról a Harrison család leszármazottja, akik bányamunkások voltak Sunderland és Durham grófságokban.
Még több +
Szívesen beáll pingpongozni, ha úgy adódik, magassarkúban röplabdázik... Katalintól nem állnak távol a sportok, sőt egész jó játékosnak számít gyeplabdában.
Még több +
2002-ben egy jótékonysági divatbemutatón vett részt a főiskolán Kate Middleton, állítólag akkor szeretett bele Vilmos herceg.
Még több +
Katalin imádott bulizni a főiskola alatt, de miután Vilmossal összejött, többnyire jótékonysági partikon vett részt, például egy görkorcsolyás jótékonysági diszkón.
Még több +
Várakozó Katika. Ez volt a beceneve Katalin hercegnének, amikor arra várt, hogy Vilmos herceg megkérje a kezét.
Még több +
Katalin húga, Pippa Middleton, kiadott már könyvet, állítólag a plasztikai sebészeten a legtöbben az ő „fenekét” kérik a szikék isteneitől, és a hírek szerint idén oltár elé vezeti szerelme. Katalinnak van egy fiú testvére is, James.
Még több +
Nincs több Várakozó Katika. 2010 novemberében bejelentették Vilmos herceg és Katalin eljegyzését. A britek szerint ez volt minden idők legemberibb eljegyzési fotója – már a királyi család részéről. A lánykérés Afrikában történt meg, Katalin ujját pedig Diana hercegné egykori gyűrűje díszíti.
Még több +
Az esküvő előtt beindult a dizájncenter-őrület. Vehettünk például Katalin babákat...
Még több +
...vagy Katalin és Vilmos eljegyzését feldolgozó képregényt.
Még több +
De meglett Katalin első számú hasonmása is.
Még több +
Ma is igyekszik olyan jótékonysági eseményeken részt venni, amelyek közel állnak a szívéhez. Nem meglepő hát, hogy még egy cserkésztáborba is ellátogatott.
Még több +
Vilmos és Katalin menyegzőjét 2011. április 29-én a londoni Westminster-apátságban tartották.
Még több +
Katalin szereti megkerülni a szabályokat. Esküvője után pár nappal hétköznapi nőként, civilben ment bevásárolni, de hasonlóan tett egy hónappal azután is, hogy világra hozta a jövendő királyt.
Még több +
Sokan támadják, amiért többször felveszi ugyanazt a cipőt, kabátot vagy nagyestélyit. Ő azonban az újrahasznosítás híve.
Még több +
Kalapjaira azonban nem lehet panasz. Az angol lapok szerint Katalin kalapjai páratlanok, és többnyire hibátlanul választja ki ezeket egy-egy eseményre.
Még több +
Régi udvari legendák szerint a királyi család hölgy tagjainak ruhájába picit súlyokat varrnak. Pont olyanokat, amelyek nem kellemetlen viseletek, de meggátolják, hogy a hölgyek ruháját felkapja a szél. Nos Katalin vagy nem kért a ruha alatti kütyükből, vagy a legenda hamis.
Még több +
Bármennyi bakit is követ el, Katalin hercegné divatikon lett. A legjobb ruhaválasztása pedig ez a tűzpiros Alexander McQueen-darab, melyet a királynő gyémántjubileumi ünnepségén viselt.
Még több +
Harry herceg rajong Katalinért, de ez nem több jó barátságnál és rokoni szeretetnél. „Soha nem volt nővérem, most kaptam egyet” – mondta Károly kisebbik fia, miután bátyja elvette Katalint.
Még több +
A cambridge-i hercegné és az uralkodó között semmilyen feszültség nincs, Katalin oldottan, természetesen viselkedik a királynővel. Erzsébet minden bizonnyal elégedett Katalin közéleti tevékenységével, és hálás neki azért, mert György herceg személyében biztosította a monarchia jövőjét.
Még több +
Katalint állítólag elbűvöik a gyerekek, és az a fajta szeretet, ahogyan őt fogadják egy-egy eseményen.
Még több +
Míg Dianát a szívek hercegnőjének nevezték, addig Katalint a nép hercegnéjének tartják.
Még több +
Egyes hírek szerint Katalin hamarosan keresztanyuka lesz. Ugyanis Zara Phillips – a királynő unokája – őt szeretné felkérni hamarosan megszülető gyermeke keresztanyjának.
Még több +
2012. december 4-én a Buckingham-palota is megerősítette, hogy Kate Middleton az első gyermekét hordja a szíve alatt.
Még több +
A királynő legkisebb fiának felesége lett Kate Middleton igazi bizalmasa. Sophie – ahogyan Katalin is – polgári származású, vidéki lány, és elszántan kiáll saját véleménye mellett, de igyekszik betartani II. Erzsébet szabályait.
Még több +
A walesi herceg igen büszke Katalinra, és hálás is neki. Egyrészt sem a hercegné, sem a családja soha semmit nem árult el a királyi családról a sajtónak az elmúlt egy évtizedben, másrészt látja, hogy Katalin milyen boldog családi életet biztosít a fiának, Vilmosnak. Bár nincs sok közös bennünk, a jótékonysági munka és a vidéki élet, a természet szeretete mindig jó beszédtémát szolgáltat, ahogyan természetesen a kis György herceg hogyléte is.
Még több +
2013. július 22-én megszületett Katalin és Vilmos első gyermeke. A trónörökös délután 16:24-kor, 3,79 kilóval született.
Még több +
Katalin úgy sétálgatott London egyik parkjában a pár hetes György herceggel, mintha csak egy egyszerű polgári származású nő lenne, aki az esküvője előtt is volt.
Még több +
Sokan szeretnének párhuzamot vonni Katalin és Diana között. Bár Vilmos felesége többször kiemelte, mennyire megtisztelő számára, ha Dianához hasonlítják, azért nem tud és nem is akar olyan lenni, mint férje elhunyt édesanyja.
Még több +
Katalin hercegné a hírek szerint már jó előre eldöntötte, hogy György keresztelőjén összeöltözik a fiával. Ez rendhagyónak számít a királyi családban, és nem mellesleg ez a ruhaválasztása is hibátlan volt.
Még több +
A keresztelő után egy nappal Katalin már egy jótékonysági rendezvényen vett részt, ahol kisfiáról is beszélt. „György igazából nagyon jól viselte a keresztelőt. Szerencsések vagyunk, mert nem mindig ilyen nyugodt.”
Még több +
Az egyik weboldal grafikusait annyira megihlette Károly herceg 65. születésnapja, hogy gondoltak egyet, és Photoshop segítségével átmaszkírozták Vilmos és Harry hercegeket, valamint a már most őszülő Katalin hercegnét, hogy hogyan fognak kinézni, amikor a szülinapos herceg korába lépnek.
Még több +
Megosztás Facebookon