Sztárok

A sugárkezelés mellékhatásaival küzd Cinthya Dictator

Megrázó fotót osztott meg magáról közösségi oldalán Cinthya Dictator. A sugárkezelés mellékhatásaként leégett a bőre a nyakáról.

A napokon belül huszonnegyedik születésnapját ünneplő Cinthya Dictator számára valószínűleg nem az idei lesz a legönfeledtebb születésnap. Az Édes életben vőlegényével, Varga Viktorral szereplő lányon ugyanis a nyirokmirigyrák miatt kapott sugárkezelés újabb kellemetlen mellékhatásai jelentkeztek.

A pozitív hozzáállással viseli a következményeket

A kezelés egyik következménye, hogy megéghet az ember bőre, ami a fotográfusként tevékenykedő lánynál sem történt másképp. „Már túl vagyok a kezeléseken, de vannak utóhatások. A számban hólyagos sebek vannak, nem tudok enni és inni se nagyon, ezért le is fogytam. Az ízlelésemet is elveszítettem. A bőröm is megégett, ám ez nem annyira vészes, mint amilyennek látszik. Ha lehámlik az égett rész, utána újra a régi lesz” – mesélte halkan Cinthya, aki hetek óta csak suttogva tud kommunikálni, ráadásul a szilveszterkor jelentkező tüdőfájdalma is egyre rosszabb.

Egyelőre vizsgálják, mi okozza a fájdalmat

„Kihullott a hajam a tarkómon, de szerencsére olyan kis területen, hogy nem látványos. Azt mondta a doktor úr, hogy másoknál ez sokkal korábban szokott jelentkezni, és van, aki nem ilyen szerencsés, mint én. A huszadik kezelésem után vette észre Viktor, hogy van egy folt a tarkómon. A kezelések összességében nem befolyásolják a hangulatomat, jól érzem magam, teszem a dolgom. A szilveszter ugyan szörnyű volt, a tüdőszúrás még mindig tart, egyáltalán nem bírok már a hátamon feküdni” – tette hozzá a fiatal lány, aki továbbra is pozitív hozzáállással igyekszik leküzdeni betegségét.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top