Sztárok

Celebek egyforma ruhában

Egy ruha, két celeb, de vajon kinek áll jobban?

Victoria Beckham és Carey Mulligan
Míg a  divattervezőként is egyre sikeresebb focistafeleség egy fekete selyemblúzzal viselte a különleges szabású fekete zakót, addig Mulligan mondhatni felsőként használta a különleges darabot.

Celebek egyforma ruhában

Rihanna és Stacy Keibler
Nem kétséges, hogy ez a bőrnadrág tökéletes illik az énekesnő világába. Ráadásul Rihanna egy fekete-fehér kockás motoros bőrdzsekivel spékelte meg a szerelését. Az amerikai színésznő-modell Keibler egy mintás pólóval és egy visszafogott fekete blézerrel viselte a vagány nadrágot.

Celebek egyforma ruhában

Sarah Hyland és Jordin Sparks
A Modern Család színésznője vagy az énekesnő mutat jobban ebben az Alice + Olivia ruhában? Míg Hyland sötétkék szerelése sokkal visszafogottabb – köszönhető ez a szoknya hosszának is –, addig Sparks tűzpiros szerelése leginkább közönséges, szintén a szoknya miatt. 

Celebek egyforma ruhában

Paris Hilton és Selena Gomez
Mindketten próbálkoztak már filmekkel, zenei albumokkal, de ha csak ebben versenyeztetjük meg az örökösnőt és Gomezt, akkor mindenképpen az utóbbi kerül ki győztesként a csatából. Azt már nehezebb eldönteni, hogy kinek áll jobban ez a Jimmy Choo csizma.

Celebek egyforma ruhában

Olivia Wilde és Ashley Greene
A vámpírlány és Doktor House hűtlen kollégája is imádja ezt az Ella Moss maxiruhát.

Celebek egyforma ruhában

 

Taylor Swift és Heidi Klum
Mi képtelenek vagyunk eldönteni, hogy a négygyermekes anyuka szupermodell Heidi Klum, vagy a szuper fiatal, pasifaló Taylor Swift a nyerő ebben a körben.

Celebek egyforma ruhában

Hayden Panettiere és Nicki Minaj
Az egy dolog, hogy a Hősök egykori apró színésznőjét alig ismerjük fel ezzel a legófrizurával, de még a látványos minták és a vékony alakja ellenére sem vagyunk biztosak abban, hogy neki áll jobban ez az Alexander McQueen ruha. Nicki Minaj ugyanis kivételesen egészen normálisan öltözött fel, amikor szintén ezt a ruhát választotta.

Celebek egyforma ruhában

Christina Aguilera és Mariah Carey
Aguilera és Carey is ezt a szűk, rózsaszín ruhát találta a legmegfelelőbbnek arra, hogy új, vékony alakját mutogassa. Az egyetlen pozitívum, ami a szerelésük mellett szól, a bézs cipő, de a ruhát maximum egy 1998-as Britney videóban tudjuk elképzelni, ahogyan a szőke énekesnő a tengerparton sétálva sírja el a kamaszok bánatát.

Celebek egyforma ruhában

Nina Dobrev és Malin Akerman
Egyik színésznő sem nyúlt nagyon mellé ezzel a tűzpiros Max Mara overállal.

Celebek egyforma ruhában

 

Katy Perry és Khloe Kardashian
Míg az énekesnőn úgy lóg ez a Céline kék bőrruha, mint tehénen a gatya, addig a Kardashian lányon úgy feszül, mintha az új Batman filmre készülne.  

Celebek egyforma ruhában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top