Sztárok

Fejlemények Michael Schumacher balesetéről

Megviselten érkezett a kórházba Michael Schumacher felesége, Corinna, aki negyedik napja virraszt férje mellett. Közben hivatalosan is megerősítették, hogy segítségnyújtás közben érte a baleset a hétszeres világbajnokot.

Barátja kislányán próbált segíteni Schumacher, amikor megtörtént a bajDecember 29-én a Forma-1 legendás pilótáját súlyos fejsérüléssel kórházba szállították. Szerdán délelőtt felesége megviselten érkezett meg a Grenoble kórházhoz, ahol négy napja Schumi mellett virraszt. „Corinna nincs jó állapotban. Azonban próbál erős maradni és elhessegetni minden negatív gondolatot, hogy pozitív energiákkal tudja feltölteni Michaelt” – mondta Sabine Kehm, az egykori autóversenyző menedzsere.

Barátja kislányának akart segíteni

Időközben pedig megerősítették azokat a híreket, miszerint segítségnyújtás közbe érte a szerencsétlen baleset Michael Schumachert. A német Bild magazin értesülései szerint az autóversenyző családjával és barátaival síelt, amikor a társaságukban síelő egyik kislány elesett. „Schumi a lány segítségére sietett, ám ezért kénytelen volt letérni a kijelölt szakaszról. 20 métert siklott a mély hóban, amikor a sziklának ütközött” – írta a magazin.

Egy szemtanú látta, ahogy az ütközéstől kettétört a sisakja

Egy szemtanú is arról számolt be, hogy Schumacher két sziklának csapódott neki, majd egy harmadik ütés akkora erővel érte a fejét, hogy kettétört a sisakja. További információk szerint, a sportoló által kölcsönzött síléc kötése sem oldódott ki az első esésnél, ezért a rendőrség annak a lehetőségét is vizsgálja, hogy talán emiatt történt a baleset.

A legutolsó hírek szerint Michael Schumacher állapota ugyan stabil, ám még mindig válságos, és továbbra is mesterséges kómában tartják.

További hírek Schumacherrel kapcsolatban, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top