Sztárok

Brad Pitt-té plasztikázzák Berki Krisztiánt

Döbbenetes ajándékot kapott Berki Krisztián karácsonyra a párjától.

Brad Pitté plasztikázzák Berki KrisztiántTöbbmilliós plasztikai műtétet kapott Berki Krisztián karácsonyra a párjától, akivel meglehetősen viharos életet él, írja a Bors. „Aki ismer, tudja, hogy nem szeretem azokat a férfiakat, akik hajasbabák, így számomra Brad Pitt sem álomférfi. De azzal, hogy átoperáltatja magát, Krisztián bizonyíthatja, hogy valóban szeret, olyannyira, hogy képes miattam hajasbabává változni” – nyilatkozta Pamela, de még ennél is elképesztőbb a terve. A műtétek ugyanis azt a célt szolgálnák, hogy Berki Brad Pittre hasonlítson, annak ellenére, hogy Pamelának nem Brad Pitt a kedvence, és nem is szeretné, ha a műtét után párja végleg úgy is maradna, mint amilyenre az eredmény sikeredik.

„Viccnek is rossz, hogy Brad Pitt legyek! – kommentálta Berki az ajándék hírét. – Ettől függetlenül Pamela megnyugodhat: amint hazaérek Londonból, felkeresem a doktor urat. Aztán jöjjön, aminek jönnie kell!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top