Sztárok

Tündéri fotók II. Erzsébet dédunokáiról

A királynőnek három dédunokája van, közülük ketten már megérkeztek Sandringhambe, ahol a királyi család a karácsonyi ünnepeket tölti.

Két kislányról van szó, akik az uralkodó lányának, Anna hercegnőnek az unkái: a hároméves Savannah és a lassan kétéves Isla Phillips pár nappal karácsony előtt, a szüleikkel érkeztek meg a kelet-angliai birtokra. A királyi család tagjai közvetlen azután hagyták el Londont, hogy részt vettek II. Erzsébet hagyományos karácsonyi vacsoráján, melyre az egész famíliát meghívja: a gyerekeit, unokáit ugyanúgy, mint a legtávolabbi unokatestvért. Idén hatvannál is többen vacsoráztak az uralkodónál a Buckingham-palotában!

Másnap II. Erzsébet és Fülöp herceg vonatra szálltak, Sandringhamba utaztak, itt csatlakozott hozzájuk a két kis dédunoka és szüleik, Peter és Autumn Phillips. Ide sereglenek majd a királynő gyermekei, unokái, és persze a legkisebb dédunokája, György herceg is december 24-én. Két napot töltenek együtt, majd 26-án a legtöbben elhagyják a kastélyt, az új évet rendszerint csak Erzsébet és férje köszönti itt. Ők február közepéig itt maradnak, egyfajta téli vakáción.

Isla és édesapja, Peter Phillips, aki II. Erzsébet unokája
Isla és édesapja, Peter Phillips, aki II. Erzsébet unokája
Savannah és anyukája Autumn
Savannah és anyukája, Autumn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top