nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sztárparádé Nyolc nő körül! – galéria

Sztárparádé Nyolc nő körül! – galéria

Parádés szereposztásban mutatták be a napokban a Nyolc nő című bűnügyi komédiát a Játékszínben. Az előadás utáni premierpartin pedig nagyon jól szórakozott a budapesti művészvilág színe-java! Íme, exkluzív galériánk!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
12 Fotó megtekintése

8 nő-parti

A rendező, Korcsmáros György, és a dramaturg, Böhm György, csak úgy fürödtek az elmúlt hetek során a szebbnél szebb színésznők társaságában. Nyolc öntudatos nőt terelgetni a színpadi munkában – ez már önmagában komoly teljesítmény! A vastapsos premierrel nagy kő eshetett le a szívükről.
Még több +
Herczeg Zoltán is megnézte a darabot, méghozzá a párjával együtt. Itt épp a színház klubjának falaira nemrégiben felkerült karikatúrákban gyönyörködik. Nagyszerűen sikerültek, egyértelmű, hogy a háttérben Erdélyi Tímea, Stohl András és Szulák Andrea mosolyog.
Még több +
Íme, a nem mindennapi szereplőgárda, akik között a próbák során sem pletyka, sem intrika nem ütötte fel a fejét, egymás arckrémébe sem kevertek üvegszilánkokat, mint letűnt korok nagy dívái: Hernádi Judit, Erdélyi Tímea, Lévay Viktória, Pásztor Erzsi, Andai Györgyi, Zsurzs Kati, Oroszlán Szonja és Horváth Lili.
Még több +
Böhm György dramaturg és Kentaur, valamint a felesége, Póka Júlia nagyon jóban vannak. Rég találkoztak, így bőven akadt témájuk a premierparti felhőtlen órái alatt.
Még több +
Tornóczky Anita is eljött a bemutatóra, hogy megnézze a darabban barátnőjét, Lévay Viktóriát. Végtelenül büszke volt az alakítására, a partin azonnal jól meg is ölelgette őt.
Még több +
Horváth Lili elmesélte, óriási élmény volt számára a próbafolyamat ilyen nagyszerű színésznők között. A premiert természetesen a férje sem hagyta ki, aki egész este le sem tudta venni a szemét gyönyörű feleségéről, aki kétségkívül örökölte legendás édesanyja, Tordai Teri finom eleganciáját.
Még több +
Hernádi Juditnak és Erdélyi Timinek közös az öltözője, a darabban pedig anya-lánya viszonyban állnak egymással. Timi elárulta, nagyon sokat tanult Judittól az elmúlt hónapokban, hiszen már a Nyolc nőt megelőző Acélmagnóliákban is együtt játszottak, játszanak. Megszerették egymást!
Még több +
Zsurzs Kati ezen az estén rengeteg szívhez szóló gratulációt kapott, többek között Bank Tamás, a színház produkciós igazgatója is csokorral köszöntötte. A színésznő boldogan újságolta a kollégáknak, hogy alig néhány hete született meg a harmadik fiúunokája.
Még több +
Bajári Levente balettművész a legnagyobb örömmel pózolt Oroszlán Szonjával és Erdélyi Tímeával, ami nem csoda, hiszen egy jóképű férfi oldalán ékszerként ragyog egy-egy gyönyörű nő. Úgy tűnik, ő is vallja ezt az elterjedt nézetet.
Még több +
Németh Kristóf a színház igazgatójaként szinte együtt lélegzett a szereplőgárdával a próbafolyamat alatt, és büszke arra, hogy sikerült összeverbuválnia egy darab erejéig az ország legnépszerűbb színésznőit.
Még több +
Endrei Judit a lányával együtt érkezett erre az igazán nőies premierre, és nem bánták meg, mert nagyon tetszett nekik a darab.
Még több +
Bajári Levente, a nemrégiben a Halhatatlanok Társulatába választott balettművész az édesanyját lepte meg ezzel a színházi estével, aki örült, hogy végre együtt tölthet egy kis időt nagyon is elfoglalt fiával.
Még több +

 

Megosztás Facebookon