Sztárok

Fogházba kerülhet Sebestyén Balázs?

Egy lap állítja: nem fizette ki a gyorshajtásért kapott büntetését Sebestyén Balázs.

Bár Sebestyén Balázs nem erősítette meg a híreket, de a Blikk információi szerint a műsorvezető még májusban lépte túl a megengedett sebességet, amiért büntetést is kapott. Egy hónappal később ismét belefutott egy trafipaxba. Állítólag Balázs megúszhatta volna a bírósági eljárást, ha kifizeti a büntetést. „A bíróság minden érintett szervnek, így nekünk is elküldte az ítéletet, amely szerint a húszezer forintos bírságot napi ötezer forintjával kell leülnie Sebestyén úrnak” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő, rendészeti személy.

Balázs a reggeli rádiós műsorban korábban ennyit mondott: „Kaptam egy papírt, és egy picit megijedtem. Jött egy végzés, és nem tűnik túl megnyugtatónak. Úgy kezdődik, hogy Sebestyén Balázs Ottó elkövetővel szemben közlik, a jogerős határozattal kiszabott 10 000 forintos szabálysértési eljárás után a pénzbírságot átváltoztatják elzárásra.”

Hogy mi az igazság, és hol tart Balázs ügye azt csak a műsorvezető tudja, simán lehet, hogy már rendezte a büntetését. Ő azonban nem nyilatkozott a napilapnak. Így maradnak a hangzatos címek.

Fogházba kerülhet Sebestyén Balázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top