Sztárok

Kiss Ramóna: “Aki hatalomhoz jut, sokszor visszaél azzal”

George Lucas terrorizálja a családját – tudtuk meg (többek között) ezt is a Barátok közt csinos színésznőjétől, aki gyorsan hozzátette: természetesen nem a híres forgatókönyvíróra gondol. Na de akkor vajon kire?

10 szó, 10 válasz Vajon mi az első gondolat, ami az interjúalanynak az eszébe jut róla? Sorozatunk további részei:
– Várkonyi Andrea: „Nem a papír tesz két embert boldoggá”
– Liptai Claudia: „Rossz szembesülni azzal, ha nem kellek”
– Rubint Réka: „A pszichológus egy hasznos segítség”
– Tóth Gabi: „A mentoráltak felerősítik az anyai ösztöneimet”
– Epres Panni: „Borzasztóan büszke vagyok a férjemre és a csapatra”
– Világbékéről és Molnár Csilláról kérdeztük az új szépségkirálynőt
– Weisz Fanni: „A szépség a sors mulandó ajándéka”

1. Konyhalány
„Twinny. A Karinthy Színházban, az Egyenlőség című darabban egy konyhalányt játszottam. Nagyon élveztem a szerepet. A darab arról szól, hogy az utolsókból lesznek az elsők, és van, hogy a hatalmaskodók rászorulnak az addig lenézettekre. Persze aki hatalomhoz jut, az sokszor vissza is él azzal. Néhány általam ismert ember esetében kíváncsi lennék, hogyan kezelné a kiszolgáltatottságot.”

2. Ágyjelenet
„Bőven kijutott belőle a sorozatban és a színházban is. Tizenegy éve alakítom Zsófit a Barátok köztben, aki a legtöbb skalpot gyűjtötte be a Mátyás király téren, míg jelenleg a Madách Színház Poligamy című darabjában egy kicsit skizofrén, nimfomániás lányt játszom.”

Kiss Ramóna: „aki hatalomhoz jut, sokszor visszaél azzal3. Bokaficam
„Ezt még nem próbáltam, de ki is hagynám. Persze voltak már kisebb-nagyobb sérüléseim, a legutóbbi a Poligamy próbafolyamata során például az ágy felsértette a lábamat.”

4. Csáberő
„Hercegnős mesék, ahol a gyönyörű hercegnőkbe, királykisasszonyokba beleszerettek a daliás hercegek. A kedvencem a Szépség és a szörnyeteg. Kiskoromban mindig arról álmodoztam, hogy majd én leszek Belle.”

5. Befolyásolhatóság
„Hajlamos vagyok rá, de kútba nem ugranék. Szerencsére az esetek nagy részében olyan emberekre hallgattam, akik jót akartak nekem, de persze volt olyan is, hogy rossz lóra tettem.”

6. Terror
„George Lucas. Ő a kiskutyám, a család terroristája. Mindig az van, amit ő akar, még a tévében is azt nézhetjük, ami neki »tetszik«. Nem bírja a műsorokban megjelenő állatokat, és ilyenkor nekiugrik a képernyőnek, így az állatos mozik kimaradnak.”

7. Tűztorony
„Tériszony. Ez egy olyan félelem az életemben, amit eddig még nem tudtam leküzdeni.”

8. Huszonkilenc
„A korom. December másodikán töltöttem be a huszonkilencet, de ugyanezen a napon ünnepeljük a húgom, Debi, és a nagynéném, Marianna születésnapját is.”

9. Mély víz
„Búvárkodás. Hatalmas szerelem. Tizenhárom éves korom óta merülök. A mélyben teljesen ki tudok kapcsolódni, és csak úszom az árral.”

10. Nászajándék
„Deutsch Anita és Kinizsi Ottó esküvőjén Szabó Erikával mi voltunk a koszorúslányok. A nászajándékunk az volt, hogy amire hazaértek, a hálószobájukat feldíszítettük és teleszórtuk rózsaszirmokkal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top