Sztárok

Kórházba került a TV2 műsorvezetője

Otthonában lett rosszul a TV2 műsorvezetője, Kandász Andrea.

Egyedül volt otthon, amikor hirtelen rosszul lett Kandász Andi, akinek csak annyi ereje volt, hogy felhívja férjét, aki végül kihívta a mentőket – írja a Blikk. „Telefonon beszéltem, amikor éreztem, hogy elvesztettem a gondolatmenetemet, és egy szó sem jön ki a torkomon. Elnézést kértem, és már ki is esett a kezemből a telefon. Nagyon elgyengültem, szédültem, és hirtelen hatalmas görcsöt éreztem a hasam bal oldalán… Arra még volt erőm, hogy benyomjam a férjem számát, hogy azonnal hívja a mentőket, mert érzem, hogy egyre gyengébb vagyok. Ő is nagyon megijedt” – mesélte Kandász Andi, akinek a gyengesége és az ájulásérzése a fájdalom keltette pánik miatt volt.

A vizsgálatokból kiderült, hogy a műsorvezetőnő egy bakteriális fertőzést kapott, amit antibiotikummal kezelnek. „A rosszullét és a halálfélelem hatására sok mindent átértékeltem; rájöttem, hogy túlterheltem magam, így a jövőben több időt fordítok a kikapcsolódásra” – mesélte Kandász Andi, akinek több éve epeköve is van, ezért úgy döntött, hogy januárban azt is  eltávolíttatja.

Kórházba került a TV2 műsorvezetője


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top