Sztárok

Paul Walker 15 éves lányának szívszorító üzenete

Paul Walker 15 éves lánya és barátja 9 éves fia is a helyszínen tartózkodott, amikor a sportautó egyik pillanatról a másikra vált a lángok martalékává.
Twitteren üzentek elhunyt barátjuknak

Vin Diesel: „Testvérem, szörnyen fogsz hiányozni. A mennyország egy újabb angyallal bővült. Nyugodj békében!
Ludacris: „Mindig is alázatos voltál, bárhova is mentél, áldott jelenléted nyomott hagyott. Olyanok voltunk, mint a testvérek, a születésnapunk között is csak egy nap eltérés volt. Örökre a szívünkbe élsz! Nyugodj békében!”
Dwayne Johnson: „Minden erőmet, szeretetemet és hitemet küldöm a Walker családnak ebben a szívszorító időszakban. Az ő fényessége adjon nekünk erőt! Szeretlek testvérem!

Rihanna: „Paul Walker, hiányozni fogsz!

Alyssa Milano: „Nem, Paul Walker! Nem, nem, nem. Nyugodj békében az angyalok között! Te édes fiú.”

Nemcsak a színész barátait és családját, de az egész világot megdöbbentette a Halálos iramban-filmek sztárjának tragikus és értelmetlen halála. A mindössze 40 éves színész november 30-án az általa létrehozott jótékonysági szervezet gálájára tartott, ám előtte még utasként kipróbálta barátja új autóját.

A korábbi profi autóversenyző, Roger Roads azonban elvesztette uralmát a Porsche felett, és nekicsapódtak egy lámpaoszlopnak, majd egy fának, végül az autó kigyulladt. Az egész balesetet végignézte Jim Trop, a két elhunyt régi barátja, valamint Walker 15 éves lánya, Meadow, és a Roads 9 éves fia is. „Meghallottam a kipufogó hangját, hallottuk, hogy jönnek vissza. Aztán egy óriási csattanás következett. Azonnal szóltam a barátomnak, hogy baleset történt, és felküldtem a fiamat a tűzoltókészülékért” – idézte fel a baleset első pillanatait a Life & Style magazinnak Trop. Paul lánya mellettem állt, Roger 9 éves fia szintén ott volt, ő azonnal a lángoló autóhoz rohant – folytatta a szemtanú, aki végig a két gyermek mellett volt, amikor azonosították szüleiket. – Meadow hisztérikusan sikított és sírt. Azt mondogatta, hogy ez nem történhetett meg, ez csak egy film. Lehetetlen, hogy az apukám meghalt!” – mesélte könnyek között Trop.

„Mit tettem, hogy apa nélkül kell felnőnöm?”

A 15 éves tinédzser 2011-ig Hawaiin élt anyjával, ám 13 évesen úgy döntött, Walkerhez költözik. Azóta a színész és fiatal barátnője a legnagyobb egyetértésben nevelték a kislányt. „Istenem! Tudod, hogy soha nem kérdőjeleztelek meg, de most válaszokra van szükségem. Kérlek, áruld el, mit tettem, hogy nélküle kell felnőnöm? Megszakad és vérzik a szívem. Istenem, kérlek vigyázz az apukámra és óvd meg őt. Kérlek!” – írta a tragédia után Meadow elhunyt apja Instagram-oldalán. Akárcsak ő, Jasmine Pilchard-Gosnell, a filmsztár 23 éves kedvese is összetört a hír hallatán. Ifjú kora ellenére már hét éve egy párt alkotott Walkerrel, akivel továbbra is közösen tervezték a jövőt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top