Sztárok

Súlyos balesete változtatta meg Péter Szabó Szilvi életét

Munka közben vágta szét magát a NOX egykori énekesnője, aki három napig feküdt kórházban. A fájdalmas balesetet mégsem bánja, hisz úgy érzi, emiatt tudott túllépni a múlton.

Súlyos balesete volt Péter Szabó SzilvinekJoshi Bharatnak délutánról délutánra árulják el a hírességek életük legféltettebb, legmeghatározóbb titkaikat. Így a nemrégiben hazatért Péter Szabó Szilvi is, aki egy Brisbane-ben történt szörnyű baleset részleteit elevenítette fel a műsorvezetőnek.

„Pultos voltam egy étteremben. Egyik délután elkezdett ömleni az eső, de az az igazi trópusi. A vendégek berohantak, minket pedig kiküldtek összeszedni a poharakat. Én pedig megbotlottam, amikor már tele volt a kezem a poharakkal. Az üveg megtette a dolgát, és szétkaszabolta a kezemet. Kórházba kerültem, és másnap négy órán keresztül toldozták-foldozták a tenyeremben a dolgokat” – emlékezett vissza a fájdalmas történetre Szilvi, aki azonban megértette, miért történt vele ez a baleset.

Az égiek üzenetének vette a balesetet

„Azt éreztem, hogy valamiért történt ez, valamiért épp a kezemmel történt, valamit vágott a sors. Kicsit lehet, hogy túlmisztifikálom, de azt éreztem, hogy ezzel üzen a sors, hogy nem engeded el? Akkor elvágom. Nagyon sok minden megváltozott bennem abban a két-három napban. Feküdtem ott, 24 órában gondolkodtam, és ott jöttem rá, hol is vagyok, merre is tartok, és mi az útja annak, hogy felépítsem az új életet. Ott indult el bennem igazán a lezárás” – árulta el Szilvi, aki azért költözött el Ausztráliába, hogy végleg le tudja zárni korábbi kapcsolatát a NOX családos menedzserével.

Hogy ezek után miért döntött a hazaköltözés mellett, az ma délután 17:00-kor kiderül a FEM3 Másképpen című műsorából.

Hallgasd meg Szilvi első szólólemezének egyik dalát!


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top