Sztárok

David Beckham kislánya apja nyomdokaiba lép

A legkisebbik Beckham még csak két és fél éves, de már tudja, mit akar.

Ahogy mondani szokás, nem esik messze az alma a fájától. Ez igaz a Beckham családra is, hiszen nemcsak a három fiú, a 14 éves Brooklyn, a 12 éves Romeo és a 9 éves Cruz szereti a labdarúgást, hanem a család szeme fénye, a két és fél éves Harper is. David Beckham örömmel mesélt a Daily Mailnek arról, hogy Harper imád a testvéreivel focizni, és reméli, hogy később is szeretni fogja a labdarúgást, mert van tehetsége hozzá. David állítását felesége, Victoria Beckham is alátámasztotta. A Grazia magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a kis Harper nagyon csajos, de ugyanakkor szeret egy pólóban és sportcipőben focizni. 

Harpert egyébként nemcsak a játszótérre, hanem nagyobb eseményre is elviszik már szülei. Legutóbb a New-York-i divathéten volt apukájával, hogy végignézzék Victoria bemutatóját. A mindig mosolygós kislány, akiért természetesen apukája rajong a legjobban, elbűvölt mindenkit. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top