Sztárok

Meghalt Paul Walker – videó a balesetről

Autóbalesetben meghalt a Halálos iramban-filmek sztárja, Paul Walker. A színész mindössze 40 éves volt.

Meghalt az akciófilmek 40 éves sztárjaPaul Walker egy barátja autójában utazott utasként, amikor a baleset történt. A színész és ismerőse egy jótékonysági rendezvényről tartottak hazafelé szombat délután, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett. Először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódtak, és az autó kigyulladt – adta hírül a TMZ.

„Amikor megérkeztek a rendőrök a helyszínre, a jármű már lángba borult. A tűzoltók eloltották a tüzet, ezt követően találtuk meg a két áldozatot a roncsban. A mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították őket” – olvasható a Los Angeles-i rendőrség közleményében.

A színész Twitter oldalán nem sokkal később megjelent egy üzenet, melyben bejelentették, hogy szombaton délután Paul Walker autóbalesetben elhunyt. „Mi sem tudunk megszólalni a szomorú hírek után. Köszönjük, hogy tiszteletben tartják Paul családjának kérését, ebben a nehéz időszakban. Mindent megteszünk, hogy tájékoztassuk a rajongókat arról, hogyan tudják leróni részvétüket” – ez már Walker Facebook oldalán olvasható.

Meghalt az akciófilmek 40 éves sztárja

A Halálos iramban filmek sztárjának egy lánya van, aki az elmúlt napokban lett 15 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top