Sztárok

Kire hasonlít Tom Cruise új csaja? – fotók

Új, 33 éves barátnője van Tom Cruise-nak. A kérdés már csak az, hogy kire hasonlít az új zsákmány, aki kaméleon módjára változtatja külsejét. 4 kép, 4 kérdés.

Egy 2000-ben tartott díjátadón hajban és pózolásban jól hozta Nicola Kidmant, míg az arca inkább Michelle Pfeifferre emlékeztette az embereket. Csoda, hogy Cruise-nak megakadt rajta a szeme, hiszen legendásan rossz viszonyban van második nejével.

Kire hasonlít Tom Cruise új csaja? - fotók

A Laura Prepon névre hallgató színésznő olykor a tinisztár Taylor Swiftre hasonlít. Prepon egyébként évekig játszott az „Azok a ’70-es évek” című sorozatban, azóta azonban igencsak felejthető a színészi munkássága. Ha ezt nézzük, Cruise harmadik felesége, Katie Holmes is hasonló elven működött az esküvő előtt…

Kire hasonlít Tom Cruise új csaja? - fotók

Vörös hajjal Lindsay Lohanre hasonlít, de szőkén minket a piáló, egyslágeres LeAnn Rimes énekesnőre emlékeztet. Tudjátok, ő énekelte a Sakáltanya zenéjét. 

Kire hasonlít Tom Cruise új csaja? - fotók

Tom Cruise kaméleon csaja jelenleg így néz ki. Izgatottan várjuk, hogy kihez fog hasonlítani legközelebb.

Kire hasonlít Tom Cruise új csaja? - fotók

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top