Sztárok

Így neveli kislányát Dobó Kata

Mint minden anyuka, ő is nehezen viseli, ha kislánya megbetegszik. Éppen ezért mindent megtesz, hogy megóvja a betegségektől. Férjével úgy döntöttek, nem kérdés, hogy beadassák-e a szükséges védőoltásokat.

Dobó Kata hisz a védőoltásokbanAmióta anyuka, Dobó Kata sokkal körültekintőbben viszonyul a különböző betegségekhez. Ha kislánya elkap valamit, akárcsak minden anyukának, neki is a szíve szakad meg gyermeke szenvedésétől. „Nincs annál rosszabb, mint amikor elesettnek látom a gyerekemet. Legszívesebben átvállalnám tőle a betegségét, ha lehetne. Ilyenkor előbb sírva fakadok, majd próbálok gyorsan megnyugodni, hogy ne lássa rajtam a kétségbeesést. Még többet dédelgetem, simogatom, puszilgatom, mert azt érzem, hogy neki is jólesik ilyenkor a közelség, a fokozott törődés” – mesélte a dögös színésznő, aki éppen ezért párjával együtt úgy döntött, védőoltásokkal óvja meg gyermeke egészségét. „Otthon megbeszéltük a párommal, beoltatjuk fertőző agyhártyagyulladás ellen Szofit. Egyetértünk abban, hogy a kislányunk egészsége, biztonsága mindennél fontosabb, ezért nem is lehet kérdés, hogy minden védőoltást időben megkapjon” – tette hozzá Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top