Sztárok

Kínos szerelmi háromszög a Vámpírnaplók stábjában

Szeretnénk elkerülni a sablonos megjegyzéseket, mégis nehéz elmenni amellett, ha egy sorozatbeli szerelmi háromszög a valóságban is összeállni látszik.

A Vámpírnaplók sorozat rajongói közül sokan várták már ezt a pillanatot. A főszereplő, Elena és a vámpírtestvérek, Stefan és Damon története legalább annyira kusza, mint most a főszereplőket alakító színészek élete.

Kínos szerelmi háromszög a Vámpírnaplók stábjábanKi, kivel, mikor?

Elena karakterét a bolgár származású Nina Dobrev alakítja, és nem lehetne mozgalmasabb a magánélete akkor sem, ha a sorozat forgatókönyvírói írnák. A huszonnégy éves színésznő díjat is kapott már az alakításáért, mégis nehezen tudná eljátszani, hogy most minden rendben van az életében. Idén májusban, három év után szakított Ian Somerhalderrel, azzal a férfival, akivel a sorozatban továbbra is szerelmespárt alakítanak.

A Cosmopolitan szeptemberi számában Dobrev arról mesélt, hogyan segítette át a barátnője, Julianne Hough a szakítás utáni hónapokon. Ám az csak a magazin megjelenése után derült ki, hogy Nina együtt van az említett barátnő bátyjával, Derekkel. Amilyen gyorsan jött az új szerelem, olyan gyorsan el is illant. A vámpírlány és Derek ugyanis hat hét után búcsút intett egymásnak.

Békülés helyett szerelmi háromszög

A rajongók pedig azt remélték, hogy hamarosan ismét egymásra talál a színésznő és Somerhalder. A pletykák szerint a férfi nem bánná, ha nem csak a sorozatban tudhatná magáénak a vámpírlányt. Más a helyzet viszont Ninával, ő ugyanis mostanában nagyon sok időt tölt másik sorozatbeli szerelmével, akit Paul Wesley alakít.

Kínos szerelmi háromszög a Vámpírnaplók stábjábanA férfi nyáron jelentette be, hogy elválik a feleségétől. A válás ellenére továbbra is szoros barátság marad köztük, tisztelik és elfogadják egymás új életét – mondta akkor a 31 éves színész, aki 2007-ben a Killer Movie című film forgatásán jött össze későbbi nejével. 2001-ben New Yorkban mondták ki az igent. 2012-ben kiderült, hogy néhány epizód erejéig Wesley felesége is csatlakozik a Vámpírnaplók stábjához. Válásuk óta Pault már hírbe hozták egy másik vámpírnaplós kolléganőjével. Ennek azonban már több mint másfél hónapja.

Az egyik internetes oldal információja szerint Paul Wesley és Nina Dobrev egymás iránti vonzódása minden kívülálló számára teljesen egyértelmű. Ám nem akarják megbántani Somerhalder érzéseit, aki Wesleynek is jó barátja, és a pár nem akar semmit elsietni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top