Sztárok

X-Faktor: Tóth Gabi üzent a kétkedőknek – fotó

Néhány napja röppent fel a hír, miszerint válságba került Tóth Gabi és kedvese, Markó Robi kapcsolata. A fiatalok most egy fotóval cáfolják a pletykát.

X-Faktor: Tóth Gabi üzet a kétkedőknek - galériaNéhány nappal ezelőtt olvashattuk a hírt a Blikk címlapján, miszerint válságba került Tóth Gabi és táncos kedvese, Markó Robi kapcsolata. A lap egy neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva arról cikkezett, hogy a Keresztes Ildikó mintájára öltöztetett énekesnő és a Rómában élő Markó már szakítottak is, mert Gabit túlságosan lefoglalja a mentorszerep és a távolság sem tett jót kapcsolatuknak.

Az informátor szerint már többször előfordult, hogy a Szombati esti láz alatt egymásba szeretett pár összeveszett az X-Faktor színfalai mögött, ráadásul elmondása szerint Markónak nem tetszik, hogy kedvese túl közel került mentoráltjaihoz. A fiatalok azonban most rácáfoltak a pletykákra, Gabi a hétvégén egy közös fotót tett közzé Instagram-oldalán. „Love….:) gondoljon bàrki bàrmit….:) boldogsàg van….;)” – kommentálta a híreket az énekesnő, akit a hétvégi élő show után a versenyzők és párja társaságában fotóztak le egy szórakozóhely előtt. A jelek szerint tehát szó sincs szakításról, mindössze két, heves vérmérsékletű ember civódásáról.

Nézd meg Tóth Gabi legújabb, erotikától túlfűtött klipjét, amelyben párjával, Markó Robival szerepel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top