Sztárok

Akiket kizárt otthonából Détár Enikő

Détár Enikő túltette magát megromlott házasságán. Az Aktív csütörtöki adásában elárulta, mi bántotta a legjobban.

Az elmúlt időszakban másról sem lehetett hallani, csak Rékasi Károly és Détár Enikő magánéleti válságáról. Végül 29 évig tartó házasság után Rékasi Károly Pikali Gerda színésznőhöz költözött. Détár Enikő a csütörtöki Aktívban megcáfolta a róla kialakított képet, miszerint egy elhagyott, csalódott szomorú nő. Ő ugyanis újult erővel, céltudatosan és bizakodva kezdett új életet, bár nem tagadja barátnőinek, Fésűs Nellynek és Ladinek Juditnak nagy szerepe volt abban, hogy talpra állt.

Détár Enikő elhatározta, hogy otthonából kizárja a sajtót. „A munkám miatt szükségem van valamiféle nyilvánosságra. Nem hazudom magamnak, sem másnak, hogy nem érdekel, mit gondolnak az emberek, mert az is önámítás… Rettenetesen rosszul esik, ha olyat írnak, amit nem én mondok, utálom, ha a számba adnak mondatokat” – mesélte a színésznő az Aktívban, és azt is elárulta, hogy rengeteg időt tölt barátnőivel és fiával. Szüksége is van a feltöltődésre, hiszen karácsony előtt fellépések egész sorozata vár rá.

Détár Enikő újra csúcsformában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top