Sztárok

Kulisszatitkok a Szulejmán forgatásáról

Zokogott a stáb, amikor el kellett búcsúzniuk az egyik főszereplőtől... Részletek és előzetes a cikkben!

VIGYÁZAT SPOILER!

A történelemben jártasaknak nyilván nem szolgálunk nagy meglepetéssel, amikor eláruljuk: a Szulejmán sorozatban hamarabb búcsúzunk Ibrahim pasától, mint Hürremtől. A karakter kivégzését azonban maga a stáb is megszenvedte. Erről a Szulejmán szultánt alakító Halit Ergenc beszélt egy interjúban

„Többször kértem, hogy álljunk le a forgatással”

Kulisszatitkok a Szulejmán forgatásáról

A színész sokat és hosszan tud áradozni arról, mennyire fantasztikus a Szulejmán sorozaton dolgozni. A több ezer emberből álló stáb pedig már igazi családként dolgozik együtt. „Néhány titkot elárulhatok, például, hogy mennyire megszenvedte a stáb Ibrahim pasa kivégzését. Okan (Okan Yalabik, ő alakítja Ibrahim pasát – a szerk.) és én már a sorozat előtt is ismertük egymást, de a Szulejmán alatt nagyon összehangolódtunk, olyan ő nekem, mintha a fivérem lenne. Két héttel Ibrahim pasa kivégzés előtt már ideges voltam, mert tudtam, hogy örökre eltűnik a sorozatból, és vége a közös munkának. Elmondtam az érzéseimet Okannak, aki szintén nehezen viselte karaktere halálát, hiszen egy színész tudja, ezután mindig egyfajta üresség érkezik az ember életében. Nem tagadom, hogy könnyen elérzékenyülök, többször kértem szünetet a forgatás alatt. Nemcsak akkor, amikor az Ibrahim haláláról szóló epizódot forgattuk, hanem akkor is, amikor Szulejmán elveszítette az egyik gyermekét. Én is édesapa vagyok, a szívem majd megszakadt, amikor ezt forgattuk” – árulta el a színész.

Egymást cukkolták

Kulisszatitkok a Szulejmán forgatásárólSzulejmán és Hürrem szerelme a sorozat egyik fő szála, a karaktereket megformáló színészek pedig a kulisszák mögött gyakorta ugratták egymást. Főleg persze Ergenc cukkolta Meryemet a nyelvtudása miatt, amit szerinte a színésznő nem vett zokon. „Nagyra tartom színésznőként, és vicces személyiség. Mikor elbúcsúzott, és visszaköltözött Németországba, azt mondta, hogy sokat segítettem neki a török nyelv megtanulásában. Szegény, nem tudta, mibe keveredik, amikor idehozták Hürrem szereplőválogatására” – mondta Halit Ergenc.

A gyerekek kedvencei

A gyerekszínészek egyik kedvence az Ibrahim pasát alakító Okan Yalabik volt, aki ugyan már nem vesz részt a forgatásokon, de azért akadt, aki átvegye a szerepét. A Nigar kalifát alakító Filiz Ahmet a kicsik másik nagy kedvenc mókamestere. A pletykák szerint azonban a friss házas Nur Feahoglu az, aki a legkönnyebben szót ért a gyerekekkel. Talán éppen azért, mert Nur rendszeresen sok időt tölt a testvére gyerekeivel, akiket a forgatásra is magával visz olykor-olykor.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top