Sztárok

Hova tűnt Marsi Anikó és Palik László?

Hónapok óta nem látták Palik Lászlót és Marsi Anikót.
A(z) “Te élnél hosszabb ideig külföldön?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, persze!

Palik László először 2010-ben mesélt arról a Blikknek, hogy Ausztráliába költöznek. „A kisfiamnál kruppot diagnosztizáltak, ami nem drámai, de súlyos tünetekkel jár… Nem fogunk sokáig maradni, de ha már belekezdtünk, akkor végig szeretnénk csinálni, egy-két hónap múlva azonban visszatérünk” – mesélte akkoriban Palik László.

A pár évekkel ezelőtt költözött Siófokra, és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Meg nem erősített információk szerint azonban a Palik család jelenleg nem tartózkodik a Balaton-parti városban. „Én már nyár óta nem láttam őket. Pedig Anikóval gyakran találkoztam erre, amikor délutánonként futni járt, de Lacit már nyár végén sem láttam” – mesélte egy járókelő a Blikknek. Anikó a gyerekekkel egy házukhoz közeli étteremben gyakran megfordult, de hónapok óta ott sem látták őket. A helyiek azt pletykálják, hogy külföldre költöztek, bár a család közeli ismerőse azt állítja, hogy Palik Lászlóék itthon vannak. A Blikk Palik Lászlót nem érte el.

Eltűnt azt RTL Klub sztárpárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top