Sztárok

Édes élet: Berki Krisztián kedvese pánikrohamokkal küzd – galéria

Az Édes élet sztárja bevallotta, ha nem képes megnyugtatni kislányát pánikroham tör rá, ilyenkor Berki Krisztián veszi kezelésbe Natasát.

Még nincs kéthetes a TV2-n futó Édes élet legifjabb sztárja, Natasa Zselyke, de szüleinek óriási szerencséje van a csöppséggel. Berki Krisztián és kedvese, Hódi Pamela az Aktívnak meséltek a kicsiről.Natasa Zselyke az én kezemben megnyugszik, az anyjánál egy kicsit nagyobb a balhé, de az én aurámban, az én közelségemben ő mindig nyugodt, nagyon jó baba” – kezdte a szülésre helikopterrel érkező Berki, amit a boldog anyuka is megerősített, és elárulta, rajta olykor eluralkodik a pánik. „Engem elkap a pánikroham, amikor este sír. Pelus tiszta, meg van etetve, büfiztünk, mindent megcsináltunk, és mégis sír. Krisztián látja, hogy bepánikolok, ilyenkor beteszem mellé a Natit az ágyba, és három perc múlva már együtt alszanak. Jó az összhang köztük” – mesélte boldogan a kismama.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top