Sztárok

Friss: Férjhez ment a Szulejmán színésznője – galéria

A Szulejmán sztárja csak nemrég vállalta fel a kapcsolatát Levent Veziroğluval, talán ezért is volt meglepő, hogy Nur Fettahoğlu minap férjhez ment a férfihoz.

Nagy volt a meglepetés, amikor a gecce.com és a hurriyet internetes oldalakon megjelentek Nur Fettahoğlu esküvői képei. A színésznő és üzletember párja, Levent Veziroğlu a férfi lakásán tartotta a fogadást, ahova 70 vendéget hívtak, lényegében a családon kívül csak a legszűkebb baráti kör vehetett részt a rendezvényen. Ennek ellenére az érkező vendégek között jó néhány híresség is megjelent, köztük például a Szulejmán édesanyját alakító Nebahat Çehre, és szultán húgát játszó Selma Ergeç is. A sorozat producere, Timur Savci volt a menyasszony tanúja, ezért ő érkezett elsőként a helyszínre.

A fogadás este hatkor kezdődött, és az ifjú pár az ajtóban üdvözölte az érkezőket. Az egyszerű szertartáson kifogástalan menüsor volt, és nagyszerűen szervezett estét tölthettek el a meghívottak. A ház előtt várakozó fotósoknak is szívesen pózolt a pár, mielőtt bementek a házba. „Nagyon boldogok vagyunk, köszönöm szépen, hogy eljöttek és megoszthatjuk a boldogságunkat” – nyilatkozták a török újságíróknak.

Megnézem
Összes kép (1)

Mindez meglepő fordulat, hiszen sokan úgy tudták, Nur Fettahoğlu nem akarja felvállalni a kapcsolatát Veziroğluval, mivel az elmúlt évben már rengeteg csalódás érte a sztárt. Most azonban több internetes oldalon is azt írták, hogy az üzletemberrel már egy éve randevúzgatott a színésznő. Fettahoğlunak ez a második házassága, és úgy hírlik, az első azért ment tönkre, mert a férje nem akart tőle gyereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top