Sztárok

Cicaharc Sarka Kata és Bálint Antónia között

Sarka Kata szégyenletesnek találja, hogy férje egykori kedvese hamarosan megjelenő könyvében boldog családok életébe rondít bele. Bálint Toncsi közösségi oldalán üzent vissza nem túl elegánsan egykori vetélytársnőjének.

Egymásnak esett Sarka Kata és Bálint AntóniaMég meg sem jelent, de máris többekben indulatokat váltott ki Bálint Antónia hálószobatitkait (is) vaskos kötetben kiteregető írása, amiből a Blikk közöl részleteket. Néhány nappal ezelőtt Szandi férjéhez, Bogdán Csabához fűződő viszonyáról írtak, miszerint a boldog családi életet élő zenész, több mint húsz évvel ezelőtt kihasználta a könyv főhősét.

“Szégyen és fertő”

Ezen akadt ki Sarka Kata, aki nem tartotta magában véleményét. “A legrosszabb Szandi és Csabi gyermekeinek lehet ez az egész. Akinek nincs normális családja, annak fogalma sincs, milyen, amikor a harmóniába, ami mindennap körülveszi őket, belerondít valaki egy ilyen mocsoksággal. Szégyen és fertő!” – írta Hajdú felesége, aki korábban jó viszonyt ápolt Toncsival, annak ellenére, hogy a Frizbi műsorvezetője vele csalta meg Antóniát. A botránykönyvírók sorába belépő Toncsi persze nem hagyta annyiban egykori vetélytársnője sorait és elindult a cicaharc: közösségi oldalán üzent vissza a családanyának (írását változtatás nélkül közöljük).

Toncsi szerint Kata fogja be

A(z) “Szerinted tisztességes dolog botránykönyvben kiteregetni mások életét?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Egyáltalán nem!

„Látom Sarka Kata is hozzányekkent a mai cikkhez, ami a könyvemről szól. Örülnék ha a saját felszínes életével foglalkozna. Az a fertő, amit ő tett velem. Azzal bezzeg nem dicsekszik. Én meg nem fogom leírni. De a tisztességhez annyi köze van, mint egy hangyának. Jobb lenne ha befogná a száját velem kapcsolatban, és örülne neki, h nem jelentettem fel. Még.” – fenyegette meg a kétgyermekes anyukát Antónia, azok után, hogy A Királynő meztelen című könyvében ő maga vallja be, hogy Delhusa Gjon szeretője volt.

 Nem Sarka az egyetlen

„Nem tudtam a könyvről, és annak tartalmáról sem. Szomorú, hogy Toncsi erre adta a fejét, mégsem csodálkozom. Valamiből élni kell” – nyilatkozta a Borsnak a megcsalással vádolt Delhusa Gjon. Bár Vujity Tvrtko nevét nem említi az írónő, ő sem érti, mi szükség van a múlt felhánytorgatására.  „Most, hogy újabb celeb készül könyvet kiadni – amelyet éppen azzal (a részben szexuális tartalmú történetekkel) reklámoznak, hogy a hölgy mit élt át a ma már sokgyermekes, más nő férje mellett –, rá kell döbbennem, hogy én erre képtelen lennék. Nem ez az első “szaftos” könyv idén, de mi értelme más embert is belerángatni ebbe a reklámturnéba? Valaki könyvet írt, és “lerántja a leplet” egykori társáról, akit lehet szeretni vagy gyűlölni, de miért most jutott az eszébe mindez a kollégának? Miért nem akkor, amikor ment a szekér?” – írta közösségi oldalán a Napló műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top