nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Rippel exe: “Nőként megszűntem létezni Feri számára”

Rippel exe: “Nőként megszűntem létezni Feri számára”

"Nőként megszűntem létezni Feri számára" – mondta Rippel Feri válófélben lévő felesége, gyermekének anyja, Simó Vivien.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az asszony többek között amiatt hagyta el az artistát, mert Rippel már nem nézett rá nőként, nem kívánta, nem volt közöttük semmilyen testi kapcsolat – írja a Blikk.

Vivien erről Joshi Bharat visszatérő műsorában beszélt. Amikor Joshi megkérdezte a fiatal anyukát, hogy gyermekük születése után ezek szerint már egyáltalán nem volt-e férfi-nő kapcsolat közöttük, az asszony szótlanul bólogatott, majd óvatosan mesélni kezdett. „Mindenféle próbálkozás volt a részemről, de feleslegesen, nem tudtam megoldani ezt a problémát. Végül elért egy olyan szintig, hogy már próbálkozni sem próbálkozik az ember” – ecsetelte a nő, majd azt is kifejtette, hogy esténként csak ültek egymás mellett, kártyáztak, vagy éppen társasjátékkal játszottak. „Már csak a gyerek volt a közös témánk. Meg sem öleltük, meg sem pusziltuk egymást több mint egy évig” – folytatta Vivien.

Rippelék válása még nem zárult le, az asszony szerint most éppen a házassági anyakönyvi kivonatukat keresik az egész lakásban, mindenhol. „Már nagy megkönnyebbülés lenne mindkettőnknek, ha a beadott papírokkal végre elindítottunk volna a folyamatot. Neki is van új kedvese és nekem is. Mindketten saját életet szeretnénk élni” – zárta le az asszony.

Rippelék házassága képekben:

7 Fotó megtekintése

Rippelék házassága

Megosztás Facebookon