Sztárok

Fordulat: Szabó Zsófi üzent Berki Krisztiánnak

Szakításuk óta nem áll szóba egymással Szabó Zsófi és Berki Krisztián, ám kislánya születésének alkalmából mégis üzent egykori szerelmének a Jóban Rosszban színésznője.

Fordulat: Szabó Zsófi üzent Berki KrisztiánnakKözösségi oldalán üzent egykori párjának Szabó Zsófi, ami azért is meglepő, mert a kapcsolatuk alatt egymás nevét magukra tetováltató Szabó és Berki mára nemhogy szóba sem állnak egymással, de még csak köszönőviszonyban sincsenek. A Jóban Rosszban nemrégiben szakításon átesett színésznője most mégis megtörte a csendet, és üzent az újdonsült apukának.

“Teljes szívemből,őszintén gratulálok Hódi Pamelának és Berki Krisztiánnak kislányuk születése alkalmából! A hétfői Aktív riport (amiből a változatosság kedvéért, engem még mindig nem hagytak ki) után először érzem úgy, hogy meg kell szólalnom! Bármi történt a múltban, nem tudjuk meg nem történtté tenni. Másfél év után pedig először érzem azt: nem is szeretném! Hiszem, hogy mindketten jobb emberek lettünk a másik által! Krisztián nem rossz ember, és én azt kívánom, hogy életük végéig boldogok legyenek egy nagy, szerető családban. Azt, hogy az ismertséget a javukra fordítsák és ne hagyják, hogy bármi kettőjük közé álljon. Tisztelettel kérem a sajtó és a média munkatársait, hogy legyenek tekintettel Pamelára, arra, hogy Krisztián most már nagybetűs CSALÁDAPA. Ne csámcsogjunk a múlton, zárjuk le azt az időszakot amikor Krisztián és én egy párt alkottunk. Köszönöm szépen! Ismeretlenül is puszilom Pamelát , Krisztián, Te pedig tedd oda magad, őszintén, úgy, ahogy legbelül érzed” – üzente Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top