Sztárok

Megvált az RTL Klub Boros Lajostól

Leváltották Boros Lajost Sebestyén Balázsék műsorában.

A Vundersőn és Zuperszexi című műsorban tért vissza Boros Lajos, ahol a konferanszié szerepet kapta. Feladata az volt, hogy vicces poénokkal reagáljon a műsorvezetők beszólásaira. Az első adásban még bőven jutott neki szerep, aztán egyre kevesebb, ami a leváltását eredményezte – írja a Blikk. “Az a baj, hogy a konferanszié funkciója nincs kitalálva, csak odaállítottak valakit bábuként. Az első adásban valóban több kellemetlenség ért, például amikor Balázsék a korommal vagy a betegségemmel viccelődtek. Megalázó volt, de kaptak is utána rendesen hideget. A második adásba azért hívtak meg, hogy elnézést kérjenek tőlem, a harmadik volt a ráadás” – mondta Boros Lajos, aki azt is elárulta, nem kötött vele hosszabb szerződést a produkció.

A rádiós helyére Dombóvári István került, aki így mesélt a feladatról: “Én nem Boros Lajos helyére mentem oda, nem is éreztem úgy, hogy elvettem volna a helyét… Nagyon élveztem a feladatot.” A műsor sajtófelelőse pedig elárulta, hogy már a műsor indulásakor úgy tervezték, hogy nem lesz konkrét a konferanszié szerepe.

Megvált az RTL Klub Boros Lajostól

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top