Sztárok

Összeomlott Bozsek Márk

Még mentora, Geszti Péter is éles kritikával illette Bozsek Márkot.

Bozsek Márknak nem sikerült túl jól a szombati produkciója, Geszti Péter élő adásban teremtette le a fiatal énekest – írja a Blikk. “Az első másodperctől kezdve éreztem, hogy nem lesz rendben. Valami elkapott, egyszerűen nem tudtam ellenállni neki, elvitt érzelmileg. Közben pedig egészségileg sem voltam rendben, szédültem közben, és már előtte is betegeskedtem. Lehet, hogy pszichés okokra vezethető ez vissza” – mondta Bozsek Márk, aki nem haragszik mentorára, amiért kemény kritikát fogalmazott meg az előadásáról. Geszti Péter így mesélt Márkról: “Valami megingott ebben a fiúban, korábban tartottam tőle, hogy valami összeomlás lehet ebből… Már az első héten mondtam neki, hogy három héttel le van maradva a többiektől, annyira igénybe veszi a Barátok közt. Közben pedig ráadásul rengeteg felesleges félelmet ragaszt magára. Elképzel egy tökéletességet, amit elő akar hozni, de nem mindig képes rá.”

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top