Sztárok

Berki Krisztián újabb bejelentése

Elárulta, mikor jön az első babafotó, milyen hősies volt Pamela a szülőszobán, és azt is, hogy mostantól milyen életet fog élni.

Berki Krisztián újabb bejelentéseAhogyan azt csütörtökön megírtuk, a héten megszületett Berki Krisztián és Hódi Pamela első közös gyermeke. A büszke apa a hivatalos Facebook oldalán is beszámolt az örömteli pillanatról. A macinacis kispapa azt is elárulta az interneten, hogy lánya, Natasa Zselyke 2880 grammal és 53 centivel született. Pamela 9 órát vajúdott, végül a császármetszés mellett döntöttek az orvosok.

Pamela nagyot küzdött. Én azonban benn voltam végig. Elmondhatatlan a boldogságom. Egy csöppséget hallani felsírni, születés után kézbe fogni…, leírhatatlan érzés. Szívet melengető érzés volt látni közvetlenül a születés után, ahogy az édesanyja mellkasán pihent. Nagy örömmel vártuk a baba születését. Pamela mondta, s mennyire igaza van, hogy a pici kapcsolatban áll a világgal, az anya minden érzését maga is megéli. Ahogy láttam, különleges figyelemmel fordult Pamela arca felé. Azt éreztem, hogy már az első találkozásnál egymásra hangolódtak. Tökéletes volt az összhang a baba és a mama között. Ahogy sokan írtátok már a hozzászólásaitokban, valóban egy nagyon-nagyon szeretnivaló, cuki lány Pamela. A szülés során egy igazi hős volt. Inkább engem kellett nyugtatni, ő mindvégig megőrizte a lélekjelenlétét” – írta Berki, aki szerette volna feleségül venni, gyermeke anyját, de a kismama kikosarazta az oltár előtt.

Berki arra is kitért, hogy kedvesével együtt azon lesznek, hogy minden fontosat megadjanak gyermeküknek.  “Nyugodt, szeretetteljes, boldog családi légkört, sok ölélést, s amit csak Pamela tud biztosítani: ANYATEJ!”– folytatta Berki, aki az apasággal nem vesztette el a humorérzékét. “Én sem pusztán a családfenntartásból akarom majd kivenni a részem. A kiegyensúlyozott családi élethez az szükséges, hogy a melózás mellett a gyermekemmel és párommal is megfelelően foglalkozzak. A határozott szeretetben hiszek. Ennek megfelelően aktív apaszerepre készülök.”

Persze már mindenki a képeket követeli a friss szülőktől, de Berki Natasa Zselyke első fotóira még egy picit várni kell. “Mindketten jól vannak, azonban a médiás szerepvállalásunk az érvényben lévő szerződésünk, kötelezettségünk miatt fotókkal csak később szolgálhatunk, amiért megértéseteket kérnénk“- folytatta Berki, és megköszönte az emberek kedves leveleit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top