Sztárok

Botránykönyve miatt munkanélkülivé vált Szepesi Niki

Szepesi Niki nem gondolta, hogy ennyi hátránnyal jár, ha valaki botránykönyvet ír.

Szepesi Niki egyik pillanatról a másikra tett szert hatalmas ismertségre. A hirtelen jött érdeklődésnek azonban megvan az árnyoldala, az egykori úszónő ugyanis nem talál munkát – írja a Blikk. “Amikor megírtam a könyvet, abba bele sem gondoltam, hogy nem tudok majd elhelyezkedni. Tisztában voltam vele, hogy nagy port kavar az Én, a szexmániás című könyvem, de eszembe sem jutott, hogy munkanélküli leszek miatta. A második könyvem, az Orgazmuspontok megjelenése után a helyzet csak fokozódott, akkor még jobban az érdeklődés középpontjába kerültem. Az uszodából is a könyvek miatt küldtek el, s noha azóta folyamatosan keresgélek, egyfolytában elutasításba ütközöm” – mondta Szepesi Niki, aki nagyon szeretné, ha lenne folyamatos, biztos jövedelme. “…az egész életemre kihat, hogy kitárulkoztam, és őszinte voltam. Kritikák korábban is értek, de azzal nem számoltam, hogy nem találok majd munkát, és az állásinterjúkon jókora hátránnyal indulok, ha egyáltalán behívnak” – panaszolta.

Botránykönyve miatt munkanélkülivé vált Szepesi Niki

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top