Sztárok

Így néznek ki 10 évad után a Grace klinika szereplői

Jubilál a hölgyek kedvenc kórházsorozata. Megnéztük, hogy mennyit változtak a szereplők 10 évad és 200 rész leforgatása alatt.
Elő a zsepikkel! A 10 legemlékezetesebb jelenet

Az eredeti gárdából mindössze hatan maradtak a 10. évadra. Ha az első X után is lesz folytatása a drámának, akkor egy újabb eredeti szereplőtől kell búcsúznunk, Sandra Oh ugyanis idén bedobta a törölközőt.

Nézd meg a 200. rész forgatásán készült fotókat! – galéria

Ellen Pompeo nyert a legkevesebbet a sorozattal. Persze nem a fizetése kevés a Meredith Grey-t alakító színésznőnek, hanem a filmes munkája. Minél sikeresebb lett a Grace klinika, annál több filmesfelkérést kapott Patrick Dempsey és Katherine Heigl, Pompeo azonban nem. Így a mozifilmrajongóknak bizonyára az a legemlékezetesebb élménye Pompeóról, amikor a Kapj el, ha tudsz című filmben hancúrozott.

Így néznek ki 10 évad után a Grace klinika szereplői

Patrick Dempsey ellenben ügyesen meglovagolta a drámasorozat hozta hírnevet. Ő lett az Avon reklámarca, forgatott öt mozifilmet, létrehozott egy alapítványt, állandó versenyzője lett egy amerikai autóversenynek, és saját kávézót nyitott – ami a hírek szerint a múlt hónapban becsődölt. Ha a flancos kávézót kivesszük a sorból, igazán nem panaszkodhat. Ráadásul még az idő is neki dolgozik, mert egyre érettebb és sármosabb lesz. A 200. rész után a The Hollywood Reporter újságírója megkérdezte Dempsey-t, hogy mi volt számára a legnagyobb meglepetés az általa alakított Derek sztorijában. “Fogalmam sem volt róla, hogy nős. Az első évad végén engem is sokkolt ez a tény” – mondta Dempsey.

Így néznek ki 10 évad után a Grace klinika szereplői

Sandra Oh az igazi kakukktojás. Tényleg nem tudjuk, mit írhat fel neki az orvosa, amitől egyáltalán nem öregszik az arca, de kérünk belőle mi is. A színésznő idén jelentette be, hogy bármit is hoz számára az élet, a mostani, 10. évad után elköszön a sorozattól. Pompeo és Dempsey még nem nyilatkoztak, de zöld bankós érvekkel bizonyára meggyőzhetik őket a készítők. Sandra Oh azt mondta a 200. rész utáni partin, hogy őt már nem tudják meglepni a forgatókönyvírók, annyi mindenen ment keresztül a karaktere az elmúlt 10 évadban. 

Így néznek ki 10 évad után a Grace klinika szereplői

Justin Chambers kölyökképű színészből vált karikás szemű, sokgyermekes családapává. Chambers szintén a kezdetektől részese a sorozatnak, és valamikor a negyedik évad környékén pszichiátriára is került. Kritikusok szerint Chambers karaktere átveheti a következő évadokban Dempsey helyét, amennyiben ő úgy dönt, hogy kiszáll a sorozatból. Maga Chambers is elismeri, hogy Alex Karev egyre szimpatikusabb karaktere lesz a Grace klinikának. “Alex egy érzelmileg satnya, igazi csődtömeg volt a kezdetekkor. Mostanra azonban felnőtt, elengedte a feleségét az után, hogy mennyit harcolt és küzdött érte” – emlékszik vissza Chambers.

Így néznek ki 10 évad után a Grace klinika szereplői

Chandra Wilson úgy érkezett meg a Grace klinikába 2005-ben, hogy éppen várandós volt harmadik gyermekével. Saját bevallása szerint mindene a családja, éppen ezért volt meglepő számára, amikor a sorozatban egy olyan nőt kellett alakítania, aki férje helyett a munkáját választotta.  Ő is azon színészek közé tartozik, akik az elmúlt 10 évad alatt szinte semmit nem változtak. Bár esetében ezt inkább a jó géneknek köszönhető, nem a szikének.

Így néznek ki 10 évad után a Grace klinika szereplői

Bár Sara Ramirez csak a második évadban csatlakozott a sorozathoz, sikerült állandó szereplőként megvetnie a lábát. Jellegzetes arca miatt azonban hiába visel fehér köpenyt már 8 éve, mindig az a mogorva pénztárosnő marad számunkra, aki 1998-ban a Szerelem hálójában című moziban nem volt hajlandó lehúzni Kathleen Kelly bankkártyáját. Ramirezt 2011-ben jegyezte el üzletember párja, és egy évvel később New Yorkban keltek egybe.

Így néznek ki 10 évad után a Grace klinika szereplői

James Pickens Jr. kórházigazgató házas ember volt a sorozat indulásakor. A 10. évadra özvegy lett, a hajának is annyi, és az igazgatói posztot is elbukta. Karaktere pedig igencsak kiírás közeli állapotba került idén októberben…

Így néznek ki 10 évad után a Grace klinika szereplői
 
Megnézem
Összes kép (1)
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top