Sztárok

Rosszul lett a forgatáson a Mentalista színésze

A Mentalista főszereplője, Simon Baker ritkán beszél a magánéletéről vagy a barátairól, talán éppen ezért olyan meglepő, amit a kolléganőjéről elmondott.

„Robin lehányt engem a minap. Éppen beszélgettünk a forgatás szünetében, egyre rosszabbul lett, és megtörtént a baleset” árulta el a színész kolléganőjéről, Robin Tunney-ről, aki a sorozat Lisbon ügynökét alakítja. „Ő persze nagyon kellemetlenül érezte magát a történtek miatt, pedig ezen nincs semmi szégyellnivaló. Túlhajtotta magát, nem szólt nekünk, hogy rosszul van, és kidobta a taccsot. Elképesztően bájos volt, soha nem láttam még senkit így: a mondat közepén hányt egyet, odébb kellett ugranom. Olyan volt, mint a Mátrix. Ő meg csak annyit mondott, ‘sajnálom, szóval…’ és folytatta a beszélgetést”- osztotta meg Simon Baker a némileg undorító történetet a lapokkal.

Az eset ugyan csöppet sem hízelgő a színésznőre nézve, Baker nem magára a rosszullétre akarta kihegyezni a mondandóját, hanem ezzel fejezte ki nagyra becsülését. Ahogy mondta, felnéz Robinra, amiért például a munkát előbbre helyezte, mint a saját igényeit.

Nézegess képeket a Mentalista jófej szereplőiről!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top