Sztárok

Ez Vastag Tamás nagy álma

Vastag Tamás reméli, hogy ő képviseli hazánkat a következő Eurovíziós Dalfesztiválon.

Tavaly bejutott a legjobb négy közé, sőt a zsűri neki adta a legtöbb pontot a produkciójára, mégsem ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Tomi azonban nem adja fel – írja a Bors. “Úgy gondolom, hogy ez olyan, mint a sportolóknál. Ha indulsz egy versenyen, természetes, hogy győzni akarsz. Mindent megteszek, hogy én képviselhessem a hazámat májusban Koppenhágában, ez az életemben most kiemelt fontossággal bír! Remélem, hogy én énekelek a következő Eurovíziós Dalfesztiválon. Szerintem mindenkinek vannak olyan érzelmek az életében, amik meghatározó érvényűek voltak, példának okáért a szerelem is ilyen, én a dalaimmal mély érzéseket szeretnék átadni az embereknek” – mondta Vastag Tamás.

Ez Vastag Tamás nagy álma

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top