Sztárok

Alföldi odavan Geszti mentoráltjáért

Tanácsokkal is ellátja Alföldi Róbert Danics Dórát.

Különleges kapcsolat alakult ki Alföldi Róbert és Geszti Péter mentoráltja, Danics Dóra között – írja a Bors. “Még igazából én sem tudom, mi ez a viszony, de szerintem abból fakad, hogy míg az emberek többsége zavarban van, ha vele beszél, bennem nincs ilyen félsz. Nem nagy beszélgetések ezek, de annál tartalmasabbak és szellemesebbek. Az első élő adás után például én mondtam neki viccesen, hogy “Beszédem van magával, Róbert!”, ugyanis szerettem volna beszélni az élőadásomra megfogalmazott kritikájáról, és jó tanácsokkal is ellátott” – mesélte Dóra, aki azt is elárulta, hogy a volt színházigazgatótól még süteményt is kapott. “Természetes, hogy Róbertnek tetszik Dóra, hiszen kitűnő énekes, és szerintem annak is örülne, ha az ő csapatában lenne. Dóri olyan stílust képvisel, ami Alföldinek mint rendezőnek is bejöhet” – mondta Geszti Péter.

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top