Sztárok

Berki nem tudja, Pamela mellett maradjon-e

Berki Krisztián azon dilemmázik, hogy kedvese mellett maradjon-e a nagy pillanatban. A mindig határozott férfi most másoktól várja a megoldást.
A(z) “Szerinted a kispapának a szülőszobában a helye?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, fontos, hogy bent legyen!

Berki Krisztián egyelőre nem tudja eldönteni, jelen legyen-e kislánya szülésénél vagy sem. Nem kétséges, hogy még vagány barátnőjének is jólesne, ha egoban kicsit erős párja, a szülésnél fogná a kezét. A focistából lett testépítő most rajongói oldalán kért segítséget. “SZÜLŐSZOBÁN INNEN ÉS TÚL! Ott a helyem a szülőszobán? Ahogy közeledünk a szülés ideje felé, egyre többet foglalkozom a gondolattal, hogy mi a jobb – bemenni Pamelával, s Vele együtt elsőként hallani, mikor felsír a pici, vagy inkább a „klasszikus apaszerepet” hozva, kinn várjam meg, mikor a trónörökös rácsodálkozik a világunkra? Egy biztos, igyekszem majd minden izgalmamat levetkőzni. Úgy gondolom, hogy egy nőnek biztonságot és megnyugvást ad, ha az apa ott van mellett. Tudom, hogy a leendő apa-gyerek kapcsolat nem attól függ, hogy az apa bent volt-e a szülésnél. Ti mit javasoltok, menjek be, vagy inkább várakozzak kint?” – tanácstalankodik a jövendőbeli kispapa.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top