Sztárok

Hajdú Péter perli Dömsödi Gábort

Hajdú Péter milliós kártérítést követel Dömsödi Gábortól és a könyv kiadójától.

Hajdú Péter kifogásolja, amit Dömsödi Gábor a könyvében leírt róla, így perre megy. Dömsödi többek között azt állítja, Hajdú Medgyessy Péternek köszönheti karrierjét, de nem fél attól, ha egykori kollégája bepereli – írja a Bors. “Bármiben lefogadom, hogy nem perel be. Én örülnék neki és fel vagyok készülve, kilenc éve gyűjtök minden anyagot róla” – mondta Dömsödi. Hajdú Péter azonban semmi sem állítja meg. “Nem ijedek meg semmilyen fenyegetéstől. Az üggyel megbíztam Mester Csabát, ő tud egyéb információval szolgálni. Ezennel pedig befejeztem Dömsödi úr szánalmas akciójának reklámozását” – mondta. A producer ügyvédje már azt is kiszámolta, hogy Hajdú mekkora kártérítést követelhet. “Felszólító levelet küldtünk a kiadónak, de nem állt el a megjelenéstől, ami növeli a jogsértés súlyát. Negyvenötmillió forint vagyoni és nem vagyoni kártérítésre fogjuk perelni a kiadót és Dömsödi Gábort” – mondta Mester Csaba, Hajdú Péter ügyvédje.

Hajdú Péter perli Dömsödi Gábort

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top