nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Keményen alázták Boros Lajost Sebestyén Balázsék?

Keményen alázták Boros Lajost Sebestyén Balázsék?

Megoszlanak a vélemények Sebestyén Balázsék új műsoráról.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Boros Lajos is szerepelt a Vundersön és Zuperszexi című műsorban, ahol Sebestyén Balázsék nem kímélték a rádióst – írja a Bors. “Szinte csodálkoztak, és én magam is meglepődtem a megkeresésünkön. Felelősségem tudatában kijelentem, hogy nem őrültem meg, elmentem és közben tudtam, hogy hülyét fognak csinálni belőlem” – mondta Boros Lajos, aki elmondása szerint azért vállalta el a felkérést, mert kíváncsi volt, hogy dolgoznak Balázsék. A lap információ szerint a stúdióban több néző is felháborodott Balázsék beszólásain. “Ez így igaz, volt egy hölgy az első sorban, aki azt kérdezte: miért nem verem szájon a Janit? Azt válaszoltam: minek? Nem én vagyok felháborodva. Balázs és Jani ügyes fiúk, számtalanszor felfedeztem mindkettőjüknél színészi játékot is, de ízlés szempontjából nagy különbség van köztünk. Több beszólásukat le sem reagáltam, hiszen stílusuk őket minősíti, nem engem” – mondta Boros Lajos. A lap Balázst is szerette volna megkérdezni, de lapzártáig nem sikerült elérni.

Keményen alázták Boros Lajost Sebestyén Balázsék
 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon