Sztárok

Kiderült! Így tért vissza VV Attila az RTL Klubhoz – fotó

Sebestyén Balázs és Vadon Jani új műsorban kapott szerepet Knap 'VV' Attila.
A(z) “Neked hogy tetszett a Vundersön és Zuperszexi első adása?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Csalódás volt, elkapcsoltam

Tegnap este debütált Sebestyén Balázs és Vadon Jani új műsora, a late night show-jellegűként aposztrofált Vundersön és Zuperszexi.  A gond csak az, hogy a Szeszélyes évszakok óta nem láttunk ilyen erőltetett műanyag poénokat, a műsorból pedig eltűnt a spontaneitás. És bántó, hogy a nézőket úgy képzelik el, mint akiket szórakoztat Fekete Pákó előkukázása és kurvázása.

Tudjuk, a mi hibánk, de számítottunk egy kis Jimmy Kimmelre, Jimmy Fallonra, hogy David Lettermant már ne is említsük… Ennek ellenére, becsületesen végignéztük a műsort. És miután VV – már nem szeretem Fecót – Dya bikiniben kivigyorogta magát, a stáblistán felfedeztük Knap – egykori VV győztes – Attila nevét. Ő lett a műsor képszerkesztő grafikusa. “Két hónapja dolgozom a műsoron, és imádom. A szerződésem miatt ennél többet azonban nem mondhatok” – zárta rövidre VV Kinga felvállalt kedvese, aki azért annyit még hozzátett, nem áll tőle távol ez a szakma, hisz végzettségét tekintve lapszerkesztő, de dolgozott már kreatív szerkesztőként és fotósként is.

Bár Balázst és Janit még mindig szeretjük a rádióban – ahogy azok a kommentelők is, akik a műsor hivatalos Facebook oldalán legnagyobb döbbenetüket fejezték ki az újdonsült produkcióval kapcsolatban -, az új műsorban mintha nem is ők lettek volna.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top