Sztárok

Legendás férfibarátságok Hollywoodban

Kibeszélik a nőket, az aktuális pletykákat, a szépészeti beavatkozásokat, na meg a zsíros filmszerepeket. Íme Hollywood legendás férfibarátságai.

Brad Pitt és George Clooney
A két színész még az Ocean’s-trilógia forgatásán barátkozott össze. A hivatalos eseményeken gyakran ugratják egymást, és számtalan alkalommal nyaraltak már együtt. Állítólag az sem gond, hogy Pitt leginkább a családjával és a gyerekeivel szereti tölteni az idejét, Clooney pedig minden párkapcsolatánál előbbre valónak tartja a barátait. Egyedül az okozott kisebb törést a kapcsolatukban, amikor Brad Pitt azt nyilatkozta: akkor veszi el Angelina Jolie-t feleségül, ha Clooney legálisan oltár elé állhat egy férfival. Clooney szerint ezzel megbántotta őt, de túllépett a történteken. Azt már nehezen tudjuk visszakövetni, hogy ez indította-e el az a pletykasorozatot, miszerint Clooney azért nem képes egyetlen nő mellett sem megmaradni, mert valójában a férfiakat szereti.

Megnézem
Összes kép (1)


Matt Damon és Ben Affleck

Gyerekkori barátok, akik 1997-ben a Good Will Hunting című forgatókönyvükért közösen kapták meg az Oscar-díjat. Damon nemegyszer „hetero élettársának” nevezte a barátját, akivel szerinte tényleg jóban-rosszban együtt vannak. „Emlékszem, 2002 és 2004 között, amikor Jennifer Lopezzel volt együtt, állandóan a magazinok címoldalán szerepelt és ez tönkretette a karrierjét. Mondta is nekem, hogy újságot el tud adni a nevével, de mozijegyeket nem. Tíz évébe került, hogy visszamásszon a csúcsra, most vele örülök a sikerének” – nyilatkozta Matt Damon. A két férfi kapcsolatát az sem ingatta meg, hogy a feleségeik állítólag ki nem állhatják egymást.

Megnézem
Összes kép (1)


Tom Cruise és Will Smith

Hollywood két ismert sztárját nemcsak a munka, hanem a vallási nézeteik is összetartják – igaz, Smith többször tagadta, hogy szcientológiahívő, de rendszeresen nagyobb összeggel támogatja a központjukat. Mégsem ez hozta össze Cruise-t és Smitht, igaz, a barátságukról régebben nem sokat lehetett hallani, pedig több, mint egy évtizede tart. Egészen pontosan akkor kezdődött, amikor Cruise örökbe fogadta Connort. Akkoriban sokszor találkozott Will Smithszel, Jamie Foxxszal, akiknek hasonló korú fiaik vannak.

Megnézem
Összes kép (1)


Tobey Maguire és Leonardo DiCaprio

Gyerekkorukban barátkoztak össze, amikor a szüleik meghallgatásokra hordták őket. Mindketten elvált szülők gyerekei, ambiciózusak és nehezen bíznak meg másokban. Állítólag még gyerekkorukban megígérték egymásnak, hogy mindig kisegítik a másikat a bajban. „Mindent megbeszélünk, minden döntést, minden munkát. Néha vitatkozunk, de ez is hasznos. Első látásra tudtam, hogy Tobey lesz a legjobb barátom” – mesélte DiCaprio.

Megnézem
Összes kép (1)

Rob Schneider és Adam Sandler
Amikor még egyikük neve sem volt ismert, megfogadták, hogy segítik egymást, és ahová az egyik megy, viszi magával a másikat. A sors pedig úgy hozta, hogy Schneider lett a másik, és hálás lehet a sorsnak, hogy ismertebb, gazdagabb barátja nem feledkezett meg az ígéretéről. Nehéz olyan Sandler-filmet találni, amelyben nem bukkan fel Rob Schneider, és fordítva. Sem a hírnév, sem Sandler pénze nem állhat közéjük, Schneider még akkor sem jött zavarba, amikor sikeresebb barátja a Nagyfiúk című film után kapott millióiból egy 200 000 dolláros Maseratival lepte meg.

Megnézem
Összes kép (1)


Jay-Z és Kanye West
Jay-Z és Kanye West, vagy ahogyan talán többször emlegetik őket: Beyoncé férje és Kim Kardashian gyerekének az apja, igazán jó barátok. Sokszor gúnyolódnak rajtuk, hogy nem nehéz jóban lenniük, amikor a közös tevékenységük a zenélés és a pénzköltés. Ám a rosszmájú megjegyzések nem jutnak el hozzájuk. Jay-Z és Kanye West 2011-ben közös albumot adott ki, amiről mindketten csak jót mondtak, mivel szerintük ritka az ilyen gördülékeny közös munka. West pedig, aki amúgy legfeljebb magáról szokott áradozni, a Graduation című albumán köszönetet mondott a „Nagy Testvérének”, és elmondta, mennyire szereti.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top