Sztárok

Eszenyi Enikő nem adja fel, új pályázatot ír!

Érvénytelennek nyilvánították a Vígszínház igazgatói posztjáért beadott pályázatokat.

 

A(z) “Kíváncsi vagy, mi lesz a Vígszínház sorsa?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, persze!

A nem megfelelő pénzügyi terv miatt nyilvánította érvénytelennek a Fővárosi Közgyűlés a Vígszínház igazgatói posztjára beadott pályázatokat – írja a Blikk. Eszenyi Enikő elfogadta a közgyűlés döntését, és ezt írta közleményében: „Tudomásul veszem a közgyűlés döntését. A társulat, a szakmai közvélemény és az önök bizalma arra kötelez, hogy újra pályázzak. Úgy érzem, van hiteles elképzelésem a Vígszínház jövőjéről.”

Balázs Péter, a szolnoki Szigligeti Színház igazgatója egyelőre nem biztos a dolgában. „Így hirtelen mondjuk azt, hogy megint pályázom, de aztán majd meglátom. Előbb hagyjuk, hogy kicsit lenyugodjanak a kedélyek, ugyanis Budavár ostrománál nem volt ekkora felhajtás, mint a pályázat körül” – mondta Balázs Péter, akinek beadott pályázata hiányos volt, így hiánypótlásra szólították fel.

Eszenyi Enikő nem adja fel, új pályázatot ír!

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top