Sztárok

Öngyilkosságot fontolgatott az X-Faktor tehetsége

Az X-Faktor tehetségét hosszú ideig foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szabó Milánt, az X-Faktor egyik nagy reménységét húgyhólyagdaganattal műtötték. Az énekes egyelőre még vár a szövettani eredményeire. A fiatal tehetséget nagyon megviselték a történtek, mély depresszióba esett – írja a Blikk. „Teljesen megrogytam. Hosszú hónapokig foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, nem tudtam szabadulni tőle. Folyton csak az járt az eszemben, mit csinálhatnék? Nem értettem, mit tettem huszonhárom éves koromra, ami miatt ez történik velem” – mondta.

A nehéz időszakban Milánt 62 éves édesanyja támogatta. „Össze voltam törve, de ő végig támogatott… Ő volt az, aki megmentett… Na meg egy daganatos kislány, aki még nagyon fiatal, ismerem is, és látom, hogy küzd. Erőt adott” – folytatta.

Milán végül összeszedte magát, úgy döntött, hogy felveszi a harcot a betegség ellen, célokat tűzött ki maga elé, így jelentkezett az X-Faktorba. Saját bevallása szerint rengeteget bulizik és több lánynak is csapja a szelet. „Sokat bulizom, szeretek belecsapni az éjszakába, szeretem az életet, a csajokat… Jelenleg is több lányt próbálok meghódítani” – mesélte.

X-Faktor-válogató képekben, itt:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top